30.07.2015 00:15

Sistem informatic modern la Spitalul Județean Târgoviște

Sistem informatic modern la Spitalul Județean Târgoviște
Galerie foto

❚ Valoarea totală a proiectului se ridică la 5.940.000 lei ❚ Până în luna septembrie, Spitalul Județean Târgoviște, dar și Spitalele Moreni și Pucioasa vor fi interconectate printr-un sistem informatic modern, realizat cu fonduri europene ❚ „Noul sistem informatic previne furtul”, argumentează președintele Consiliului Județean Dâmbovița investiția în curs

VIOLETA STANCIU


Acesta se datorează proiectului european care se implementează în momentul de față și care are termen de finalizare luna septembrie 2015.

Potrivit președintelui CJD Adrian Țuțuianu, valoarea totală a proiectului se ridică la 5.940.000 lei, iar importanța majoră a acestuia constă în faptul că previne furturile.

„Numai proiectul european implementat acum pe servicii informatice, că nu se mai ține evidența, cum ar crede cineva, cu creionul chimic în registre din acelea de hârțogării, ne costă 5.940.000 lei. Asigurăm astfel un program informatic complex care generează foarte multe situații de pus în acord cu programul Casei de Sănătate. Noul sistem informatic previne furtul, ceea ce unora nu le convine și mă refer la personalul medical, la furnizorii de medicamente. Acest program va rezolva problemele nu numai de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, ci și de la Spitalele Moreni și Pucioasa”, a mai precizat președintele CJD Adrian Țuțuianu.