14.10.2019 00:10

Șirul victoriilor morenare a fost oprit

Șirul victoriilor morenare a fost oprit
Galerie foto

❚ Flacăra a ratat mult , apărarea nu a fost sigură, iar dâmbovițenii au căzut pe locul 3. ❚ Morenar i i au ratat șansa egalării, Calofir a lovit bara din penalty(25), iar prahovenii au prins și mai mult curaj după această fază. ❚ CS Blejoi a mai punctat de două ori în f inalul jocului, prin Badea (88) și Dogaru (90), stabilind astfel scorul final, 4-0.

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Blejoi. Spectatori: 200. Au marcat: Cosmin Lambru (18, 36), Vlad Badea (88), Rareș Dogaru (90). Cartonașe galbene: Dumitru, Bojoagă/Vîrtej. Au arbitrat: Antonio Pascu(Constanța), Mugurel Vișan(Galați) și Florin Iftode(Târgu Bujor). Observatori: Mugurel Vădan(București) și Dragoș Ilie Luca(Brașov). Blejoi: Gheorghe- Anghel(70 Teru), Oprea, Năstase, Ghinea-Ruptureanu, Dumitru(75 Bojoagă), Dogaru, Chiși(80 Badea)-Lambru, Iancu(60 Stoica). Antrenor: Răzvan Vlad. Flacăra: Duță-Costache, Matei, Vîrtej(46 Iliescu), Cernea- Constantin, Anton, Calofir-Drăgan(46 Zidăroiu), Lețu, Niculăescu. Antrenor: Gabi Paraschiv. Echipa lui Gabi Paraschiv pornea din postura de favorită în meciul cu CS Blejoi, din etapa cu numărul 8 a Seriei C3, dar partida s-a dovedit una dificilă pentru morenari, care au pierdut primul joc după cinci victorii consevutive. Flacăra a ratat mult, apărarea nu a fost sigură, iar dâmbovițenii au căzut pe locul 3. Runda viitoare băieții lui Gabi Paraschiv au un nou meci tare, cu Vedița Colonești, la Moreni.

Greșeli în apărare

Flacăra a început jocul în atac, dar Lețu nu a reușit să puncteze, mai întâi șutul lui a fost prins de Gheorghe(8), iar apoi portarul gazdelor a intervenit bine într-o situație de 1vs1(13). CS Blejoi a punctat la prima ocazie, Lambru a profitat de o neatenție a fundașilor morenari și a deschis scorul(18). Morenarii au ratat șansa egalării, Calofir a lovit bara din penalty( 25), iar prahovenii au prins și mai mult curaj după această fază. Iancu a lovit transversala cu o lovitură de cap(30), dar s-a făcut 2-0 până la urmă, pentru că Lambru a reușit „dubla” cu un șut din afara careului( 36). Diferența putea fi și mai mare, dar Duță a avut o intervenție foarte bună la șutul lui Iancu(39).

Au atacat fără succes

Morenarii au ieșit mai hotărâți de la cabine, însă Anton nu a prins cadrul porții cu un șut din interiorul careului( 45), iar lovitura de cap a lui Iliescu a fost respinsă în ultimul moment de Gheorghe(55). Flacăra a rămas în atac, dar Lețu a șutat pe lângă poartă(61), iar Tibi Calofir a șutat peste(62). Gazdele au revenit în atac, dar Ghinea a șutat pe lângă poarta lui Duță(67). Zidăroiu a șutat peste din marginea careului(74), iar șutul lui Iliescu a lovit bara(76), iar mai apoi Gheorghe a scos șutul atacantului morenar(77). Chiși și-a încercat norocul, dar Duță a respins în corner( 78). Ultima ocazie a morenarilor a venit prin Iliescu, dar lovitura de cap a acestuia a fost reținută de portarul gazdelor(86). CS Blejoi a mai punctat de două ori în finalul jocului, prin Badea(88) și Dogaru(90), stabilind astfel scorul final, 4-0.