30.10.2014 00:01

"Simona Ionescu, cea mai tânără campioană"


Galerie foto

❚ Rezultatul sportivei de la CSȘ Târgoviște la Campionatul Național de Lupte pentru Copii II nu l-a surprins pe profesorul Cornel Cornea care a avut încredere în tânăra luptătoare

LIVIU DOBRE


 

Simona Ionescu a reușit o performanță remarcabilă pentru Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, prin medalia de aur obținută la Campionatul Național de Lupte pentru Copii II. Sportiva antrenată de Georgiana Filip a concurat la categoria 34 kg, reușind să urce pe prima treaptă a podiumului, după o evoluție bună de-a lungul competiției.

Rezultatul nu l-a surprins pe profesorul Cornel Cornea, coordonatul secției de lupte din cadrul CSȘ Târgoviște, care consideră că Simona este o tânără luptătoare de mare perspectivă.

„Este un rezultat extraordinar pentru noi, pentru club. Este cea mai tânără campioană. Ne așteptam la un asemenea rezultat, putea să ia aur mai demult, dar așa a fost să fie. Este o copilă talentată, de perspectivă. Poate să-i calce pe urme Mariei Cioclea, care este cu doi ani mai mare”, ne-a declarat entuziasmat profesorul Cornea.

Simona Ionescu este produsul Georgianei Filip, cea care se ocupă de grupa de copii II din cadrul secției de lupte a clubului târgoviștean.