28.06.2022 00:16

Sfințirea și turnarea pietrei de temelie a noii investiții marca Hotel Peștera

Sfințirea și turnarea pietrei de temelie a noii investiții marca Hotel Peștera
Galerie foto

 

V.A.


 

Ieri, în zona montană dâmbovițeană, a avut loc sfințirea și turnarea pietrei de temelie a unei noi investiții, de 5 stele, marca Hotel Peștera. Actul de temelie al Hotel Peștera Wellness & Spa a fost semnat de: Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, vicarul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei - Ionuț Ghibanu, Arhimandritul Calinic - starețul Mănăstirii Peștera Ialomiței, fondatorii proiectului - Constantin Tănăsie, Dana Calcan, Valentin Calcan, Alexandru Calcan, Andreea Calcan și foarte tânărul Andrei Calcan, precum și de conducerea județului reprezentată de prefectul Claudia Gilia și președintele Consiliului Județean - Corneliu Ștefan, managerul Hotelului Peștera - Oana Voicu, inspectorul șef al ITM Dâmbovița - Marius Lixandru și primarul comunei Moroeni - Laurențiu Moraru.

„Am participat la punerea pietrei de temelie a primului hotel de 5 stele din Bucegii dâmbovițeni: Hotelul Peștera Welness&Spa. Turismul montan dâmbovițean are nevoie de asemenea de proiecte pentru că, în urma unor inițiative private de acest tip, Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina va avea un cuvânt de spus în industria de profil. Sunt convins că serviciile și facilitățile oferite se vor ridica la înălțimea tuturor așteptărilor, așa cum de altfel suntem obișnuiți atunci când vorbim de Hotel Peștera. Felicitări familiei Calcan pentru acest pas important! Succes în continuare! Să fie într-un ceas bun!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Evenimentul a debutat cu slujba de sfințire, săvârșită de vicarul eparhial Ionuț Ghibanu, însoțit de un sobor de preoți, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei. După sfințirea și citirea actului de temelie, acesta, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup de la eveniment, au fost așezate de Valentin Calcan într-o capsulă a timpului, care a fost zidită la temelia noului hotel. Rând, pe rând, apoi, cei prezenți au turnat piatra de temelie a Hotel Peștera Wellness & Spa.