26.05.2022 00:11

Sezon perfect pentru Roberto Ziduri

Sezon perfect pentru Roberto Ziduri
Galerie foto

Roberto Ziduri este una dintre cele mai frumoase echipe din fotbalul dâmbovițean, iar investițiile făcute de Dan Negriloaia încep să dea roade, pentru că formația pregătită de Augustin Voinea a reușit să câștige faza județeană a Cupei României. Acest succes a reprezentat o premieră atât pentru echipă, cât și pentru Voinea, la primul trofeu în calitate de antrenor.

Echipa din Ziduri este foarte aproape și de câștigarea campionatului județean, performanță care asigură participarea la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, acolo unde va înfrunta campioana din Teleorman. S-au făcut investiții importante, la Ziduri au ajuns jucători cu nume, precum Curiman, Pahonțu sau Nedelea, iar rezultatele înregistrate nu surprind pe nimeni.

Chiar dacă a avut o adversară puternică, pe Străjerii Târgoviște, echipa pregătită de Gusti Voinea a reușit să se impună atât în cupă, cât și în campionat în fața trupei pregătite de Florin Anton. Roberto Ziduri începe să atragă tot mai mulți susținători, iar acest lucru nu poate decât să-l bucure pe Dan Negriloaia, cel care a investit sume importante, pentru ca formația pe care o conduce să poată ajunge aici.

Proaspăta câștigătoare a Cupei României are un sezon perfect până acum, dar urmează barajul, acesta fiind momentul decisiv pentru Roberto Ziduri. Chiar dacă promovarea într-un eșalon național ar reprezenta un efort financiar consistent, Negriloaia a oferit asigurări că proiectul va merge mai departe în Liga a 3-a, dacă se va obține promovarea pe teren.

Formația din Ziduri a crescut frumos, a obținut rezultate mai bune de la un sezon la altul, iar acum a reușit să pună mâna pe cele două trofee județene. Dâmbovițenii își doresc o nouă echipă în eșalonul de bronz al fotbalului românesc, iar formația lui Gusti Voinea are datoria de a ne reprezenta cu succes. Se vorbește de promovare la Ziduri, conducerea, staff-ul tehnic, dar și jucătorii își doresc să facă pasul într-un eșalon superior, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Va fi dificil la baraj, dar cu atitudinea potrivită se poate obține promovarea, în urma celor două meciuri împotriva campioanei din Teleorman. Roberto Ziduri are un sezon perfect până acum și trebuie să iasă cu fruntea sus din barajul care urmează.

 

 

Cosmin Sava