06.10.2021 00:15

Serviciile CJAS Dâmbovița, modernizate

Serviciile CJAS Dâmbovița, modernizate
Galerie foto

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița spune adio birocrației! Recent, într-o conferință de presă, noul director general al instituției, Cristina Sima a declarat că de la momentul preluării mandatului, care a avut loc în luna iulie 2021, au fost necesare o serie de noi măsuri pentru îmbunătățirea serviciilor Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Una dintre ele o reprezintă introducerea semnăturii electronice. Până în acel moment, informațiile furnizorilor către asigurați se realizau prin documente în format letric. Odată cu introducerea acestor noi reguli, toate contractele de prestare servicii oferite de Casa Județeană de Sănătate Dâmbovița se transmit în format electronic. O altă metodă modernă abordată de noua conducere este aceea a întâlnirilor online cu furnizorii, pentru a fi evitate cât se poate de mult întâlnirile fizice.

,,Am făcut o analiză la nivel de instituție și am constatat că încă se mai folosește corespondența cu furnizorii de servicii și cu asigurații în format letric. Am încercat să eficientizăm, am introdus semnătura electronică. Vreau să vă spun că toate contractele de prestare de servicii încheiate la nivel de Casă Județeană începând cu 1 iulie au avut loc în format electronic. Întâlnirile cu furnizorii în vederea negocierii contractelor au avut loc în sistem online și bineînțeles și întâlnirile ulterioare au avut loc în sistem online pe diverse probleme semnalate de furnizori sau întâmpinate de noi”, a precizat Cristina Sima, directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

 

 

Ștefan Khalil