20.03.2019 00:10

Șerban Necșulescu vine cu dezvăluiri grele

Șerban Necșulescu vine cu dezvăluiri grele
Galerie foto

❚ Fostul arbitru international crede că Emil Tudor a contribuit la distrugerea fotbalului dâmbovițean și că singura soluție pentru a salva cel mai iubit sport din Dâmbovița este ca întreaga conducere să fie schimbată ❚ „Tudor e unul dintre cei care a concurat la distrugere, el a fost șeful Asociației Județene de Fotbal, hai să facem o comparație cu Piteștiul, să vedeți ce asociație au acolo”, a spus Necșulescu. ❚ „Gigi Ionescu e bolnav în ultimul hal, el e cel care scrie foile acolo. El a făcut cu mine de față anumite lucruri. Îi învăța pe cei care au pierdut să facă contestație în calitate de observator de joc, la Pietroșița, meci de Liga a IV-a, cu Brezoaele”, a mai transmis fostul mare arbitru ❚ „Nicu Ifrim, pe vremea mea, din câte îmi aduc aminte, și Tudor își aduce aminte, era persoana non grata pentru jigniri la adresa asociației județene”, a completat Necșulescu

 

COSMIN SAVA

 


 

Fostul arbitru internațional, Șerban Necșulescu, a fost invitat la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, exprimându-se pe diverse subiecte importante din sportul dâmbovițean. Necșulescu și-a exprimat poziția și în cazul problemelor din fotbalul mic dâmbovițean, venind cu dezvăluiri interesante despre oamenii care dețin puterea în sportul rege din județul nostru. Acesta crede că Emil Tudor a contribuit la distrugerea fotbalului dâmbovițean și că singura soluție pentru a salva cel mai iubit sport din Dâmbovița este ca întreaga conducere să fie schimbată.

„Tudor nu a avut treabă cu fotbalul”

„S-a terminat cu școala de arbitri dâmbovițeană, munca depusă în decursul anilor a distrus-o această asociație. Și în campionat se luptă trei echipe, dar care nu vor promova. Tudor e unul dintre cei care a concurat la distrugere, el a fost șeful Asociației Județene de Fotbal, hai să facem o comparație cu Piteștiul, să vedeți ce asociație au acolo. El e vinovat din neștiință, nu știe multe lucruri, nu a fost la fotbal, nu a avut treabă cu fotbalul, nu știu la câte de meciuri a fost înainte. Nu m-am gândit vreodată că Tudor va deține frâiele fotbalului dâmbovițean pentru 30 de ani și să aibă un asemenea comportament față de mine. Ioan Negoescu a fost compromis de la început, e cea mai mare deziluzie a mea, eu spun că sunt dezamăgit de el. Petruța Iugulescu a făcut un lucru extraordinar pentru arbitrajul dâmbovițean, acum merge la Campionatul Mondial, a dus faima arbitrajului dâmbovițean, dar faptul că a schimbat-o a lovit-o în personalitate și e o problemă cu cine a schimbat-o, cu Negoescu. Nicu Ifrim, pe vremea mea, din câte îmi aduc aminte, și Tudor își aduce aminte, era persoana non grata pentru jigniri la adresa asociației județene”, a spus Necșulescu.

„Nu cred că echipele înțeleg cât de gravă e situația”

„La Asociația Județeană de Fotbal sunt foarte multe probleme, Anghelinu știa cum să le pună, trebuie să ai personalitate. Dorin Nistor e un băiat bun, dar e în fotbal de câțiva ani. Gogu Bucurică trebuia înlocuit imediat din Comitetul Executiv, pentru că Petrolul Târgoviște nu mai e în competiție. Delegații sunt de vină, pentru că atunci când au fost alegeri, l-au ales pe Tudor. Sunt și echipele de vină, dar pot să facă o Adunare Generală Extraordinară și să schimbe conducerea. Tudor poate să ducă mandatul la final, pentru că după el, totul e bine. Acolo trebuie schimbat tot, nu cred că echipele înțeleg ce se întâmplă, cât de gravă e situația. O să ajungem ca în alte timpuri, când aveam un arbitru nea Nica, care voia să mai ia câte o găină pe unde arbitra. Ne întoarcem de unde am plecat. Dacă nu se schimbă totul, nu se poate face absolut nimic, președintele e răspunzător direct de ce se întâmplă. Gigi Ionescu e bolnav în ultimul hal, el e cel care scrie foile acolo. El a făcut cu mine de față anumite lucruri. Îi învăța pe cei care au pierdut să facă contestație în calitate de observator de joc, la Pietroșița, meci de Liga a IV-a, cu Brezoaele. Cât despre forul superior, FRF, iar nu am pretenții să intervină, pentru că Răzvan Burleanu nu știe nimic”, a mai transmis fostul mare arbitru.