23.10.2015 00:01

Septimiu Burtescu arbitrează în preliminariile Campionatului Mondial de futsal

Septimiu Burtescu arbitrează în preliminariile Campionatului Mondial de futsal
Galerie foto

❚Dâmbovițeanul va conduce alături de Gabor Kovacs (Ungaria), Kaloyan Kirilov (Bulgaria) și Damian Jaruchiewicz (Polonia), iar partidele se vor juca într-o grupă formată din Suedia (gazdă), Muntenegru, San Marino și Grecia

M.R.


Septimiu Burtescu, singurul arbitru de futsal din județul Dâmbovița, a avut parte de o veste bună în aceste zile. Forul mondial a delegat doi arbitri din România pentru a conduce meciuri din preliminariile Campionatul Mondial de futsal, care se va desfășura în Columbia, în perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2016. La turneul final vor evolua în total 24 de naționale, 7 dintre ele fiind din Europa. România se numără printre participante.

Septimiu Burtescu și Gabriel Gherasim sunt singurii cavaleri ai fluierului din România care vor oficia în preliminarii. Dâmbovițeanul va conduce alături de Gabor Kovacs (Ungaria), Kaloyan Kirilov (Bulgaria) și Damian Jaruchiewicz (Polonia), iar partidele se vor juca într-o grupă formată din Suedia (gazdă), Muntenegru, San Marino și Grecia. Prima clasată va merge la turneul final.