30.10.2014 00:03

Septimiu Burtescu a primit (doar) avertisment

Septimiu Burtescu a primit (doar) avertisment
Galerie foto

❚ Tehnicianul nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, fiind pus vizibil în dificultate de simpla întrebare, dacă a fost sau nu prezent la meci ❚ „Ați avut dreptate când ați scris că Septimiu Burtescu a lipsit de la meci. Numai că el se află la prima abatere și nu îl putem sancționa drastic, ci doar cu un avertisment”, a transmis Marcel Ghergu, președintele Chindiei

M. R.


După ce Constantin Badea a lipsit de la un meci oficial al Juniorilor Republicani A, iar Ionuț Iugulescu de la un antrenament, lista a fost completată week-endul trecut de Septimiu Burtescu. Antrenorul Juniorilor E a absentat de la o partidă oficială, jucată în campionat, în deplasare la Kinder III Târgoviște.

Tehnicianul nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, fiind pus vizibil în dificultate de simpla întrebare, dacă a fost sau nu prezent la meci.

 

La următorul pas greșit va fi sancționat

În tot acest timp, președintele clubului, Marcel Ghergu a transmis că va investiga cazul. În cele din urmă, conducătorul Chindiei a recunoscut că informația prezentată de ziar a fost adevărată.

„Așa este, ați avut dreptate când ați scris că Septimiu Burtescu a lipsit de la meci. Numai că el se află la prima abatere și nu îl putem sancționa drastic, ci doar cu un avertisment. Este exact ca și cazul lui Constantin Badea. La următoarea greșeală, va suferi mult mai serios”, a precizat Marcel Ghergu.