09.09.2022 00:12

Seniorii au dansat de Zilele Cetății Târgoviște

Seniorii au dansat de Zilele Cetății Târgoviște
Galerie foto

*În următoarele zile vor avea loc concursurile de table și rummy, dar și Concursul de gastronomie „Cea mai delicioasă prăjitură”

 

La Clubul Pensionarilor din municipiul Târgoviște a fost ieri veselie mare! Timp de o oră, seniorii orașului au participat la un concurs de dans, activitate inclusă în programul manifestărilor  dedicate „Zilelor Cetății” și este doar începutul, pentru că vor urma încă două zile în care înțelepții orașului vor arăta ceea ce știu să facă mai bine. Este pentru prima dată când Clubul Pensionarilor participă la sărbătoarea orașului, cu activitățile specifice vârstei a treia.

Concursul de dans a avut destul de mulți participanți, însă doamnele s-au dovedit a fi mult mai curajoase, pentru că au participat în număr mai mare, dar nu au lipsit nici domnii care s-au lăsat mai mult pe mâna partenerelor... Concursul a fost supervizat de un juriu autorizat, pentru că fiecare participant a purtat pe spate un număr, astfel încât câștigătorii să poată fi identificați mult mai ușor.

În cea de-a doua zi de sărbătoare a orașului, la Clubul Pensionarilor din Târgoviște vor avea loc concursurile de table și rummy, iar în cea de-a treia zi senioarele orașului își vor arăta măiestria în arta gătitului, pentru că sâmbătă va avea loc Concursul de gastronomie „Cea mai delicioasă prăjitură”.

 

Violeta Stanciu