01.09.2014 00:13

Ședință extraordinară a CLM Târgoviște

Ședință extraordinară a CLM Târgoviște
Galerie foto

❚ Toate cele trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate

VIRGIL VOINESCU


La sfârșitul săptămânii trecute, prin dispoziția primarului interimar Ciprian Prisăcaru, a fost convocat Consiliul Local Municipal (CLM) Târgoviște în ședință extraordinară, având pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre: stabilirea limitelor mandatului reprezentantului municipiului Târgoviște în Adunarea Generală a Acționarilor la SC Compania de Apă; aprobarea înființării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Eficiența Energetică Iluminat Public Târgovi ște-Dragomirești” și aprobarea dezmembrării unui imobil în două imobile.

Cei 12 aleși municipali prezenți au discutat și au făcut unele observații și recomandări și, supuse votului, cele trei proiecte de hotărâre au fost aprobate. Cu vot majoritar (o abținere și 11 voturi) a fost aprobat proiectul privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului municipiului Târgoviște în AGA la Compania de Apă, care fusese retras de pe ordinea de zi a ședinței anterioare.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Intervențiile mai multor consilieri s-au formulat în final prin vocea lui Cristian Stan care a recomandat revizuirea planului de administrare, astfel încât să cuprindă rezultatele prognozate. Au fost aprobate și clauzele de mandat încheiat de societate cu fiecare dintre membrii Consiliului de Administrație al Companiei de Apă și a fost împuternicit Dumitru Ciocârlan, ca reprezentant legal al acționariatului majoritar al societății în AGA Companiei de Apă, să semneze în numele și pe seama societății contractul de mandat încheiat cu fiecare membru al Consiliului de Administrație.

Primarul interimar Ciprian Prisăcaru a făcut un apel către membrii Consiliului de Administrație, cerându-le să fie prezenți la fiecare ședință în care se pun în discuții decizii privind Compania de Apă. Tot vineri, CLM a aprobat cu unanimitate de voturi desemnarea a trei reprezentanți în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Eficiența Energetică - Iluminat public Târgovi ște-Dragomirești”, respectiv pe: Pavel Babeu, Eugen Pătrașcu și Cosmin Bozieru. Și al treilea proiect de hotărâre a fost aprobat tot cu unanimitate de voturi.