07.12.2016 00:06

Se vor rezolva problemele financiare la Fieni

Se vor rezolva problemele financiare la Fieni
Galerie foto

❚ Răzvan Marinoiu, președintele clubului de la poalele Leaotei, a transmis că cel târziu săptămâna viitoare jucătorii își vor primi restanțele financiare

COSTINEL NEAGU


După PAS Pucioasa, o altă echipă din partea de nord a județului a avut probleme financiare, Atletic Fieni despărțindu-se după numai câteva etape de mai mulți jucători importanți, nemulțumiți că nu și-au primit salariile. Situația financiară de la Fieni se va îmbunătăți însă, conducerea clubului urmând să achite în această săptămână restanțele financiare către jucători, evitând astfel situația dezastruoasă prin care a trecut Pucioasa. „Au fost probleme financiare la echipă, însă s-au rezolvat. Problema nu a fost chiar ca la Pucioasa, a fost o datorie a clubului, dar s-a stins. În oraș s-a vorbit că nu ar mai fi bani la club, dar nu este adevărat. Am discutat cu domnul primar și săptămâna viitoare, cel târziu, vom achita restanțele financiare. Jucătorii mai au de primit doar două salarii. Vom face bugetul pe anul viitor și nu vor mai fi probleme cu banii la echipă. Vom continua cu siguranță în Liga a IV-a”, a asigurat Răzvan Marinoiu, președintele clubului din Fieni.

„În cadrul clubului se vor deschide secții de karate și baschet”

Din cauza situației financiare incerte, mai mulți jucători de la Fieni au avut intenția de a părăsi gruparea de la poalele Leaotei în iarnă, însă Răzvan Marinoiu spune că a discutat cu fiecare în parte, iar aceștia nu vor mai pleca. „Nu vor mai fi probleme financiare la Fieni. Bugetul va fi gestionat mai bine în anul viitor. Au fost mici probleme, pentru că sa schimbat conducerea Primăriei, însă totul va fi în regulă. Dacă vreun jucător vrea să plece, să o facă, nu ținem pe nimeni cu forța, nu îl obligăm să rămână la noi. Stăncescu a făcut un grup unit la Fieni. Mă bucur că echipa nu mai este formată din jucători de la Târgoviște sau de prin alte părți. Acum sunt fotbaliști din Fieni sau împrejurimi, ceea ce contează”, a transmis Răzvan Marinoiu, care spune că se vor apărea două secții noi la Fieni. „În cadrul clubului se vor deschide secții de karate și baschet, pe lângă cea de popice. Vrem să continuăm cam ce a fost la Cimentul Fieni”.