08.10.2020 00:10

Se văd rezultatele muncii de la Chindia

Se văd rezultatele muncii de la Chindia
Galerie foto

❚ Prestația din etapa trecută nu a rămas neapreciată, iar Emil Săndoi a fost numit antrenorul rundei în Liga I de către Liga Profesionistă de Fotbal ❚ În echipa etapei și-a făcut loc și Rață, marcatorul primului gol din partida de la Botoșani, despre care LPF a spus: „Mijlocașul moldovean a depus un efort fantastic pe toată durata partidei. În plus, a finalizat cu gol o acțiune personală frumoasă” ❚ Liga I a intrat într-o pauză competițională provocată de meciurile echipei naționale, iar Chindia Târgoviște va avea doi reprezentanți în meciurile care urmează să se desfășoare.

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a reușit una dintre surprizele ultimei etape a Ligii I, învingând cu 2-0 pe FC Botoșani, chiar pe terenul formației pregătite de Marius Croitoru. Vadim Rață și Valmir Berisha au punctat pentru gruparea târgovi șteană, care a legat două rezultate bune, victoria cu formația din Moldova, dar și remiza de pe terenul campioanei CFR Cluj.

Aprecieri pentru Săndoi și Rață

Prestația din etapa trecută nu a rămas neapreciată, iar Emil Săndoi a fost numit antrenorul rundei în Liga I, de către Liga Profesionistă de Fotbal, care a comentat astfel această decizie: „Târgoviștenii au luat patru puncte din deplasările cu CFR Cluj și FC Botoșani. Un rol important în parcursul bun înregistrat de dâmbovițeni îl are Emil Săndoi, care a format în scurt timp o echipă competitivă, foarte bine așezată în teren”. În echipa etapei și-a făcut loc și Rață, marcatorul primului gol din partida de la Botoșani, despre care LPF a spus: „Mijlocașul moldovean a depus un efort fantastic pe toată durata partidei. În plus, a finalizat cu gol o acțiune personală frumoasă”.

Convocări pentru Aioani și Rață

Liga I a intrat într-o pauză competițională provocată de meciurile echipei naționale, iar Chindia Târgoviște va avea doi reprezentanți în meciurile care urmează să se desfășoare. Marian Aioani a fost convocat la naționala României U21, care urmează să joace cu Ucraina, pe 9 octombrie, și cu Malta, pe 13 octombrie, în preliminariile EURO 2021. Cel de-al doilea jucător al Chindiei selecționat este Vadim Rață, care a fost convocat la naționala Republicii Moldova, pentru meciurile cu Italia (7 octombrie, amical), Grecia (11 octombrie, Liga Națiunilor) și Slovenia (14 octombrie, Liga Națiunilor).