05.10.2015 00:06

Se putea mai mult

Se putea mai mult
Galerie foto

❚ După o primă repriză modestă, în care nu i-a ieșit mai nimic, formația lui Remus Gâlmencea s-a trezit după pauză și a salvat un punct, ba chiar le merita pe toate

COSTIN MIHAI


Stadionul din Aninoasa. Spectatori: 500. Au marcat: Săndulescu (52) / Boția (23). Au arbitrat: Adrian Frățilă (Vadu Păsii – Buzău) 6 – Vasile Popescu 7, Silviu Andreoiu (ambii Buzău) 6,5. Observatori FRF: Oleg Iacomi (Pitești), Iulian Ilași (Ploiești). Șuturi la poartă: 20-6. Șuturi pe poartă: 11-2. Cornere: 5- 1. Cartonașe galbene: Coman (58), Neacșu (69), Ștefan (82), Moțoi (88), Pahonțu (90+4) / Stanciu (45).

Aninoasa: Bicher – Coman, Ștefan, Pahonțu, Cernea – Rusu – Neacșu, B. Matei (80 Leotescu), Rosciugă (46 Florea) – Săndulescu (87 I. Maican), Moțoi. Antrenor: Haralambie Becheanu. Director sportiv: Remus Gâlmencea.

Hărman: Neagu – Stanciu (76 Pasăre), Cherciu (61 Szabo), Dulgheru, Ilioaia – Boția, Popică, Codreanu. Plumb – Damian (90+4 Staicu), Bleambu (80 Csere). Antrenor: Florin Dârvăreanu.

Aninoasa venea după o serie destul de bună, reușind să schimbe liderii două etape la rând și pornea ca favorită clară cu o altă nou promovată, AFC Hărman. Iar vârfurile Săndulescu (5) și Moțoi (7) i-au testat reflexele lui Neagu, primul cu o lovitură de cap, iar celălalt cu un șut fără noroc. După care vâlvătaia din jocul localnicilor s-a stins, iar Bicher a încasat un gol ce putea fi evitat, dacă șulul lui Boția (23) l-ar fi prins pregătit. Aninoasa a acuzat șocul și s-a blocat minute bune, până când Ștefan (34) a trimis o torpilă de la peste 25 de metri, zguduind transversala. Rosciugă (45) și-a încercat și el șansa, din lovitură liberă, însă șutul său nu a avut forță.

Săndulescu a egalat, dar a și ratat...

Aninoasa a început mai hotărât repriza secundă și a egalat relativ repede, prin omul său de gol, Fane Săndulescu. „Sandi” (52) a urmărit bine o deviere pe șutul lui Moțoi și a punctat fără mari emoții. Tot el putea să mai înscrie de câteva ori, dar Neagu a scos tot (54, 46, 72). Transversala a fost încă o dată aliatul brașovenilor, la lovitura de cap a căpitanului Pahonțu (55), pentru ca Neacșu (66, 90+1) să nu-și cadreze șuturile pe spațiul porții, din poziții avantajoase. După o primă repriză modestă, în care nu i-a ieșit mai nimic, formația lui Remus Gâlmencea s-a trezit după pauză și a salvat un punct, ba chiar le merita pe toate.

Aninoasa suferă în continuare la construcție, unde îi lipsește o minte limpede, care să dirijeze jocul. O echipă destul de tânără, AFC Hărman și-a văzut de joc și a scos primul său punct din deplasare, asta și pe fondul unui arbitraj enervant. Oaspeții au fost încurajați de o galerie micuță, dar foarte activă.