08.08.2018 00:16

Se licitează reabilitarea cinema Independența

Se licitează reabilitarea cinema Independența
Galerie foto

*Compania Națională de Investiții - CNI SA - a demarat procedura de atribuire în vederea achiziționării lucrărilor de execuție în baza documentațiilor tehnice depuse de Primăria Târgoviște

*„Lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor”, spune primarul Cristian Stan

 

A.V.


„Filmul” reabilitării cinematografului Independența a revenit cu o nouă „premieră” în Târgoviște: Compania Națională de Investiții a început licitația pentru lucrările de execuție.

Se intră astfel în linie dreaptă spre refacerea vechiului cinematograf din centrul municipiului, o bijuterie din vremuri de altădată care, între timp, a devenit o ruină din cauza nefolosinței.

Vestea începerii licitației la CNI pentru execuția lucrărilor de reabilitare a venit chiar de la primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

„După o perioadă destul de îndelungată în care au fost puse la punct detaliile proiectului, târgoviștenii primesc o veste într-adevăr bună în legătură cu obiectivul de investiție «MODERNIZARE ȘI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENȚA, MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE». În calitate de autoritate contractantă, Compania Națională de Investiții - CNI SA - a demarat procedura de atribuire în vederea achiziționării lucrărilor de execuție în baza documentațiilor tehnice depuse de Primăria Târgoviște. Cu alte cuvinte, lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor. Prin aprobarea acestei investiții se rezolvă o problemă importantă a municipiului Târgoviște în condițiile în care actuala clădire a cinematografului, situată chiar în centrul orașului, se află într-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizată de foarte mulți ani. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 2.000.000 euro”, a declarat primarul Cristian Stan, recent, pe o pagină de socializare.