25.11.2021 00:08

Se joacă tare pentru promovare

* Echipele din fruntea clasamentului au continuat lupta pentru promovare și au reușit în majoritatea cazurilor rezultate favorabile

 

Liga a 5-a a continuat la finalul săptămânii trecute, atunci când au fost programate jocuri pe foarte multe dintre stadioanele județului nostru. S-au înregistrat din nou rezultate în care diferența dintre echipe a fost foarte mare, dar au existat și meciuri echilibrate. Echipele din fruntea clasamentului au continuat lupta pentru promovare și au reușit în majoritatea cazurilor scoruri favorabile. Rezultatele înregistrate, dar și echipele care conduc cele trei serii, pot fi aflate în rândurile care urmează.

Moroeni, lider în Nord 

În Seria Nord, clasamentul este condus de Bradul Moroeni, care a ajuns la 36 de puncte după victoria din ultima etapă, 8-2 cu Voința Adânca. Pe locul secund se clasează Unirea Colibași, cu 34 de puncte, iar pe 3 este ACS Gura Ocniței, cu 33 de puncte. Cele două echipe au avut meci direct în ultima etapă și au remizat, 0-0. Rezultatele complete: Voința Adânca – Bradul Moroeni 2-8, Voința Tătărani – Gloria Doicești 6-3, ACS Gura Ocniței – Unirea Colibași 0-0, Muscelul Văleni – Olimpicii Ulmi 6-1, Comerțul Viișoara – Voința Steaua Pietroșița 2-1, Pomicola Raciu – Luceafărul Dărmănești 2-1 și Comunal Valea Lungă – Viitorul Ocnița 3-1. Voința Săcuieni a stat.

Bucșani, pe primul loc în Sud

Primul loc în Seria Sud este ocupat de Gloria Bucșani, care s-a impus în ultima etapă cu 6-1 în fața celor de la Olimpia Mărcești și a ajuns la 34 de puncte. Locul secund este ocupat de Libertatea Urziceanca, care a acumulat 28 de puncte, după victoria cu Luceafărul Bolovani, 4-0. Locul 3 este ocupat de Victoria Comișani, ce a stat în ultima etapă, cu 25 de puncte, la egalitate cu Dentaș Tărtășești, care a câștigat cu 4-2 meciul cu Vânătorul Rățoaia. Rezultatele complete: Unirea Nucet – Victoria Văcărești 2-1, Dentaș Tărtășești – Vânătorul Rățoaia 4-2, Gloria Bucșani – Olimpia Mărcești 6-1, Știința Finta – Flacăra Ghinești 7-0 și Libertatea Urziceanca – Luceafărul Bolovani 4-0. Viitorul Gheboaia, Victoria Comișani și Viitorul Dobra au stat.

Zăvoiu conduce în Vest

Flacăra  Zăvoiu este lider în Seria Vest, cu 34 de puncte, după ce în ultima etapă s-a impus cu 16-0 în fața celor de la Voința Ionești. Locul secund este ocupat de FC Potlogi, cu 31 de puncte, formație care s-a impus cu 7-6 în fața celor de la AS Corbii Mari în ultima rundă. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Dinamo Odaia Turcului, cu 31 de puncte, chiar dacă a pierdut în ultima etapă, 1-5 cu Săgeata Braniștea. Rezultatele complete: Sportul Mogoșani – Petrolul Răscăeți 3-4, FC Potlogi – AS Corbii Mari 7-6, Neajlovul Puntea de Greci – Viitorul Străoști 9-3, Săgeata Braniștea – Dinamo Odaia Turcului 5-1, Voința Ionești – Flacăra Zăvoiu 0-16, Olimpia Morteni – Spicul Jugureni 0-9 și Unirea Cobia – Unirea Tomșani 1-3. Olimpia Picior de Munte a stat.

 

Cosmin Sava