19.11.2021 00:10

Se joacă tare pentru promovare

* Finalul turului se apropie rapid, astfel că echipele care își doresc promovarea dau tot ce au mai bun pentru a obține sau a consolida primul loc înainte de pauza competițională

 

Meciurile de la nivelul Ligii a 5-a au continuat la începutul acestei săptămâni, marți și miercuri, atunci când pe stadioanele din județul nostru s-au disputat partidele din cadrul etapei cu numărul 13. A fost o nouă rundă spectaculoasă, în care s-au marcat foarte multe goluri, majoritatea echipelor din fruntea clasamentului  reușind să-și câștige partidele. Finalul turului se apropie rapid, astfel c[ echipele care își doresc promovarea dau tot ce au mai bun, pentru a obține sau a consolida primul loc înainte de pauza competițională.

Luptă în trei în Nord 

În Seria Nord, Bradul Moroeni a câștigat categoric meciul cu Gloria Doicești, 9-2, și rămâne pe primul loc, cu 33 de puncte și un golaveraj de invidiat, +59. După victoria cu Voința Tătărani, 8-3, și Unirea Colibași a ajuns la 33 de puncte, dar se clasează pe locul secund ,pentru că are un golaveraj mai slab, +33. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de ACS Gura Ocniței, care a ajuns la 32 de puncte, după succesul cu 3-1 din ultima etapă, în fața celor de la Olimpicii Ulmi. Rezultate complete: Gloria Doicești – Bradul Moroeni 2-9, Unirea Colibași – Voința Tătărani 8-3, Olimpicii Ulmi – AS Gura Ocniței 1-3, Voința Steaua Pietroșița – Muscelul Văleni 3-0*, Luceafărul Dărmănești – Voința Săcuieni 4-0, Viitorul Ocnița – Pomicola Raciu 3-4 și Comunal Valea Lungă – Voința Adânca 14-1. Comerțul Viișoara a stat.

Bucșani s-a distanțat 

În Sud, liderul Gloria Bucșani a câștigat cu 4-1 meciul disputat cu Flacăra Ghinești și a ajuns la 31 de puncte. Pe locul secund se clasează Libertatea Urziceanca, care a ajuns la 25 de puncte, după victoria cu Viitorul Dobra, iar pe locul 3, tot cu 25 de puncte, este Victoria Comișani, echipă care a remizat, 1-1, cu Știința Finta. Formația din Urziceanca are un meci mai puțin disputat decât Bucșani și Comișani. Rezultatele complete: Viitorul Dobra – Libertatea Urziceanca 3-4, Victoria Comișani – Știința Finta 1-1, Flacăra Ghinești – Gloria Bucșani 1-4, Olimpia Mărcești – Viitorul Gheboaia 0-4 și Vânătorul Rățoaia – Victoria Văcărești 2-1. Luceafărul Bolovani și Dentaș Tărtășești au stat.

Zăvoiu și Odaia Turcului, la egalitate de puncte 

Seria Vest este condusă în acest moment de Flacăra Zăvoiu, care a ajuns la 31 de puncte după victoria cu Săgeata Braniștea, 8-2. Locul secund este ocupat de Dinamo Odaia Turcului, tot cu 31 de puncte, dar cu un golaveraj mai slab, echipă care a învins în ultima etapă pe Neajlovul Puntea de Greci, 5-4. Pe locul 3 se clasează FC Potlogi, care a ajuns la 28 de puncte, după victoria cu Viitorul Străoști, 14-0. Rezultate complete: Viitorul Tomșani – Olimpia Morteni 9-2, Spicul Jugureni – Voința Ionești 5-1, Flacăra Zăvoiu – Săgeata Braniștea 8-2, Dinamo Odaia Turcului – Neajlovul Puntea de Greci 5-4, Viitorul Străoști – FC Potlogi 0-14, AS Corbii Mari – Sportul Mogoșani 3-3 și Petrolul Răscăeți – Olimpia Picior de Munte 1-2. Unirea Cobia a stat.

 

 

 

Cosmin Sava