17.01.2018 00:08

Se face terenul de antrenament cu suprafață sintetică

Se face terenul de antrenament cu suprafață sintetică
Galerie foto

* Consilierii au aprobat în ultima ședință a Consiliului Local Târgoviște indicatorii tehnico-economici pentru noul teren de antrenament

* Acesta o să fie construit în apropierea Complexului Turistic de Natație, iar costurile se învârt în jurul sumei de 500.000 de euro

* Și stadionul Chindiei Târgoviște a primit aviz favorabil din partea Consiliului Tehnico-Economic de Avizare al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene

COSMIN SAVA


 

Începutul de an aduce vești bune pentru oamenii implicați în lumea fotbalistică din Târgoviște. Consilierii au aprobat în ultima ședință a Consiliului Local Târgoviște indicatorii tehnico-economici pentru noul teren de antrenament. Acesta o să fie construit în apropierea Complexului Turistic de Natație, iar costurile se învârt în jurul sumei de 500.000 de euro. Jumătate din această sumă o să fie plătită de Federația Română de Fotbal. Arena o să fie una modernă, cu suprafață sintetică omologată de FIFA, instalație de nocturnă și 300 de locuri pentru spectatori.

Primarul Cristian Stan anunță că lucrările vor începe în această primăvară, dar șansele ca lucrarea să fie finalizată în acest an sunt mici.

„Lucrările la teren vor începe cel mai probabil în primăvara anului acesta, dar nu știu dacă acestea vor fi terminate tot în acest an. În mare parte, acesta va fi finalizat anul viitor.” a spus Stan pentru dbonline.ro.       

Stadionul a primit aviz favorabil

Și stadionul Chindiei Târgoviște a primit aviz favorabil din partea Consiliului Tehnico-Economic de Avizare al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Avizul a fost acordat pe data de 28 decembrie, iar stadionul o să fie construit în zona fostei unități militare de la gara din Târgoviște.

Chindia Târgoviște are o medie foarte bună de spectatori la meciurile de pe teren propriu, iar o arenă nouă, modernă, alături de o promovare în prima ligă ar aduce la stadion un număr record de fani.