16.09.2021 00:13

Se depun proiecte la Direcția Agricolă Dâmbovița

Se depun proiecte la Direcția Agricolă Dâmbovița
Galerie foto

*,,Sesiunea s-a deschis pe 1 septembrie și se va încheia, pentru cele două măsuri, pe 26 noiembrie 2021”

*„Sunt măsuri de interes pentru agricultori, iar județul Dâmbovița întotdeauna a avut solicitări. Am fost printre primele județe, ca și număr de proiecte depuse și aprobate, pe cele două măsuri”, a declarat directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran

 

La începutul acestei luni a început sesiunea de depunere a proiectelor pe măsurile 6.1 ,,instalarea tinerilor fermieri” și 6.3 ,,sprijin pentru fermele de semisubzistență”. La Direcția Agricolă Dâmbovița s-au depus deja 20 de proiecte și acesta este doar începutul, pentru că sesiunea se va încheia pe 26 noiembrie 2021.

,,Pe proiecte europene suntem la începutul sesiunii pentru măsurile 6.1 «instalarea tinerilor fermieri» și 6.3 ,,sprijin pentru fermele de semisubzistență. Suntem implicați în aceste proiecte, avem în lucru la momentul acesta circa 20 de proiecte și continuăm. Sesiunea s-a deschis pe 1 septembrie și se va încheia, pentru cele două măsuri, pe 26 noiembrie 2021. Sunt măsuri de interes pentru agricultori, iar județul Dâmbovița întotdeauna a avut solicitări. Am fost printre primele județe, ca și număr de proiecte depuse și aprobate, pe cele două măsuri”, a declarat directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran.

Violeta Stanciu