10.12.2018 00:10

Se complică situația în "Dosarul Dikeoulakos"

Se complică situația în
Galerie foto

❚ A fost un nou termen la Tribunalul București, iar CSM Târgoviște a solicitat audierea ca martori în proces a fostului președinte Ciprian Iugulescu și a omului de afaceri Yannakis Ioannou, solicitare respinsă de completul de judecată ❚ Yannakis are rolul lui până la un punct, numai că, așa cum o recunoaște până și clubul condus de Cristi Savu, cipriotul nu avea o implicare oficială la CSM. Așa că, se caută un țap ispășitor, după cum reiese din documentele depuse la dosar ❚ Ce se urmărește? Ca măgăreața să pice pe Marius Dobă, întrucât și-a pus semnătura pe un document fără forță legală, de vreme ce nu este asumat de Ciprian Iugulescu, ci de o persoană neautorizată

 

COSTIN MIHAI

 


 

Joi, 6 decembrie, a fost un nou termen în „Dosarul Dikeoulakos” la Tribunalul București, iar CSM Târgoviște a solicitat audierea ca martori în proces a fostului președinte Ciprian Iugulescu și a omului de afaceri Yannakis Ioannou, solicitare respinsă de completul de judecată. Printr-o notă scrisă, CSM s-a delimitat de Yannakis, care ia plătit lui Dikeoulakos 10.000 de euro, pe 18 mai 2015, în calitate de persoană fizică, fără să îndeplinească o funcție oficială în cadrul clubului. Chiar dacă plata s-a efectuat în contul unei hotărâri arbitrale din 2013, idee este ca ea să nu fie făcută de CSM Târgoviște, pentru a nu echivala cu o recunoaștere a pretențiilor părți grecești, în valoare de 180.000 de euro. La care s-ar adăuga penalități de 5% pe an, astfel că Dikeoulakos urmărește să obțină de la CSM peste 230.000 de euro. Bani care se pot transforma într-un prejudiciu, pe care Primăria Târgoviște va trebui să-l recupereze de la vinovați. De fapt, cine sunt vinovații?

Ce caută Yannakis în „afacerea” asta?

Yannakis Ioannou are rolul lui până la un punct, numai că, așa cum o recunoaște până și clubul condus de Cristi Savu, cipriotul nu avea o implicare oficială la CSM. Așa că, se caută un țap ispășitor, după cum reiese din documentele depuse la dosar. Adică fostul director sportiv, Marius Dobă. ,,Adresa nr. 2423/22.09.2015 a fost semnată, în partea de final, de către numitul DOBĂ MARIUS care, la acel moment, îndeplinea funcția de Director Sportiv, funcție care nu îi conferea acestuia atributul reprezentării legale a clubului. Analizând adresa invocată... deși poartă antetul clubului nostru, aceasta nu a fost asumată prin semnătură de către reprezentatul legal la acel moment, numitul IUGULESCU CIPRIAN, care îndeplinea funcția de președinte, ci de o altă persoană care nu avea mandat de reprezentare în acest sens”. INCREDIBIL!

Scapă toți, pică pe Dobă?

Ce se urmărește? Ca măgăreața să pice pe Marius Dobă, întrucât și-a pus semnătura pe un document fără forță legală, de vreme ce nu este asumat de Ciprian Iugulescu, ci de o persoană neautorizată. Nu se precizează care ar fi această persoană, în schimb apare o învinuire clară în direcția lui Dobă. Și cum documentul poate provoca un prejudiciu clubului, fostul director sportiv va fi tras la răspundere. Iugulescu scapă, persoana neautorizată scapă, Yannakis e doar un personaj de decor, așa că Marius Dobă e cel mai expus, sau cel puțin asta se urmărește.