08.07.2019 00:08

Se anunță modificări la Flacăra

Se anunță modificări la Flacăra
Galerie foto

❚ În ultima vreme s-a vorbit și despre transferul unor jucători cu nume, precum Ispas, Grigore sau Calofir către echipa morenară. ❚ Antrenorul formației morenare, Gabriel Paraschiv, transmite că își dorește ca discuțiile cu posibilii sponsori să se finalizeze, pentru ca echipa să poată beneficia de condiții cât mai bune. ❚ „Se poartă discuții cu mai mulți jucători de valoare și sper ca până la plecarea în cantonament să am la dispoziție atât lotul pe care ni-l dorim, cât și condițiile necesare pentru a face performanță”, a transmis Paraschiv.

 

COSMIN SAVA

 


 

Vacanța se apropie de final pentru fotbaliștii și staff-ul Flacărei Moreni, pentru că reunirea lotului este stabilită pe 17 iulie. În ultima vreme au tot existat zvonuri legate de venirea unor sponsori alături de echipa condusă de Gabi Paraschiv, dar s-a vorbit și despre transferul unor jucători cu nume, precum Ispas, Grigore sau Calofir către echipa morenară, primul semnând însă cu Turris Tr. Măgurele. Nu este nimic oficial în acest moment, deși există discuții atât cu anumiți oameni potenți financiar, cât și cu jucători. Antrenorul formației morenare, Gabriel Paraschiv, transmite că își dorește ca discuțiile cu posibilii sponsori să se finalizeze, pentru ca echipa să poată beneficia de condiții cât mai bune. Paraschiv vrea să completeze lotul cu jucători de valoare, dar anunță că în viitor ar putea exista îmbunătățiri și pe sectorul juvenil.

„E nevoie de oameni potenți financiar”

„De mai mult timp spun că e nevoie de oameni potenți financiar, care să vină alături de Primăria Moreni, pentru a încerca să construim un club puternic. Sunt discuții avansate în acest sens și sper cât mai curând să putem anunța materializarea acestora. E clar că vor fi modificări la nivelul lotului, ne vom despărți de anumiți jucători. Vom completa lotul cu jucători care să ne ajute să facem din Flacăra Moreni un club puternic. Nu voi da nume nici la plecări și nici la veniri, până când nu semnăm și nu înregistrăm contractele la FRF. Se poartă discuții cu mai mulți jucători de valoare și sper ca până la plecarea în cantonament să am la dispoziție atât lotul pe care ni-l dorim, cât și condițiile necesare pentru a face performanță. Cu siguranță că, pe 17 iulie, la reunirea lotului, vom avea partea atât de surprize plăcute, cât și neplăcute. Mie îmi place să discut despre ceva ce am realizat, abia după ce am reușit acel lucru. O să vedeți că avem planuri și pentru sectorul juvenil, pentru că acolo cred eu că trebuie insistat. Sper să putem și să le realizăm. Ce îmi doresc eu de la noul sezon? E simplu, să îi bat pe toți și să fiu cel mai bun!”, a transmis antrenorul morenar.