09.10.2020 00:25

SDEE Târgoviște va înlocui contoarele de energie electrică

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Târgoviște, informează consumatorii că are în desfășurare lucrarea „Servicii de înlocuire echipamente de măsură” prin care, în perioada următoare, vor fi executate lucrări de înlocuire a echipamentelor de măsură, atât pentru consumatorii casnici cât și pentru consumatorii industriali.

În cadrul acestei lucrări, care se realizeaza în județul Dâmbovița, vor fi înlocuite contoarele aflate în apartamentele/proprietatea utilizatorilor, sau în scările de bloc, cu unele noi, performante.

Cheltuielile aferente lucrărilor sunt suportate integral de către SDEE Târgoviște, fiind executate atât cu echipe proprii cât și cu prestatori terți. Personalul executant se va legitima înainte de începerea lucrării și va oferi toate informațiile necesare în vederea finalizării cu succes a acestui proces.

SDEE Târgoviște roagă utilizatorii să permită accesul personalului executant în vederea realizării lucrărilor în bune condiții. Precizăm faptul că tot personalul nostru va fi dotat cu mijloace sanitare adecvate și va respecta cu strictețe măsurile impuse împotriva răspândirii COVID 19.

Vă reamintim că, potrivit prevederilor Ordinului ANRE nr. 235/2019 privind Regulamentul de furnizare a energiei electrice la clienții finali, la Art. 31 se specifică obligația clienților finali de „a permite accesul reprezentantului operatorilor de distribuție în scopul de a presta activitatea (…) de a monta, demonta, sigila, întreține, verifica, înlocui sau citi indexul grupului de măsurare, precum și de a întreține, (...) instalațiile aflate în exploatarea operatorului de distribuție, amplasate pe proprietatea clientului final”. Conform Ordinului ANRE nr. 90/2015, privind aprobarea contractelor-cadru pentru serviciul de distribuție a energiei electrice, Anexa 2, pct.4., lit.j, „utilizatorul trebuie să permită accesul operatorului de distribuție în incinta sa pentru verificarea grupurilor de măsurare”.

SDEE Târgoviște își cere scuze pentru eventualele disfuncționalități apărute pe parcursul desfășurării lucrărilor și mulțumește tuturor utilizatorilor pentru înțelegere.

Serviciul Relații Publice și Comunicare SDEE Muntenia Nord, Sucursala Târgoviște -  08.10.2020.

 

_________________________________________________________________________

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord a Munteniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Prahova și Dâmbovița, având o arie de operare de aproximativ 29.000 kilometri pătrați.

Cu o tradiție de 120 de ani, SDEE Muntenia Nord oferă servicii pentru aproximativ 1.3 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 73.000 kilometri și a unei echipe de peste 2.000 de angajați.

_________________________________________________________________________

 

Mai multe informații despre SDEE Muntenia Nord pot fi găsite pe platforma www.distributie-energie.ro.