29.11.2021 00:11

Schimbări la Liga a 4-a

Schimbări la Liga a 4-a
Galerie foto

Retragerea Gloriei Cornești de la Liga a 4-a, cu o etapă înaintea finalului turului de campionat, a dus la anularea tuturor rezultatelor echipei și la anumite modificări la vârful ierarhiei. Spre exemplu, în timp ce Roberto Ziduri a pierdut 3 puncte după dispariția Gloriei, Străjerii Târgoviște au rămas fără un singur punct, astfel că au ieșit cu un avantaj de 2 puncte.

Fix cât să devină campioană de toamnă, fix cu același punctaj și golaveraj ca Ziduri, însă avantajată de numărul superior de goluri marcate. Dintre cele două se va decide campioana județului și echipa care ne va reprezenta la barajul de promovare în Liga a 3-a, în timp ce la retrogradare se eliberează un loc, prin retragerea formației din Cornești.

La jumătatea competiției, echipele din Mătăsaru și Colacu ocupă poziții retrogradabile direct, în timp ce Șuța Seacă, Vișina, Burduca, Răzvad, Bucșani, Fieni și chiar Titu stau și ele cu emoții. Puține sunt echipele de la Liga a 4-a care privesc liniștite către retur, din punct de vedere sportiv, după o tur de campionat dificil, ținând cont de contextul pandemic și de cheltuielile suplimentare de organizare.

Îmbucurător este că s-a reluat competiția la nivel județean, iar primul eșalon dâmbovițean a ajuns la finalul turului, fără probleme deosebite. Ar mai fi de disputat doar finalele Cupei Satelor și sferturile Cupei României, după care fotbalul dâmbovițean va intra la hibernare.

 

 

Costin Mihai