01.02.2023 00:11

Schimbări importante la AFC Brezoaele

Schimbări importante la AFC Brezoaele
Galerie foto

* Echipa va fi preluată din postura de manager general de Mădălin Ioniță, care va transfera aici mai mulți jucători de la Crevedia

 

Nu doar echipele care vor să câștige campionatul Ligii a 4-a se întăresc în această iarnă, mutări importante sesizând și la formațiile care luptă pentru evitarea retrogradării. La Gloria Bucșani a fost investit ca team-manager Adrian Pătulea, care a convins mai mulți jucători să-l urmeze, inclusiv pe Florentin Niculae, fostul său coleg de la Gloria Cornești. O altă echipă care va transfera masiv este AFC Brezoaele, preluată din postura de manager general de Mădălin Ioniță, cel care a condus clubul Voința Crevedia, cu rezultate apreciate, în competiția din Ilfov.

Pe această filieră vor veni la Brezoaele mai mulți jucători, printre care și doi camerunezi, Atabong Nkea și Steve Bonengue. Li se vor alătura, pentru moment, Mihai Ciobanu, Ștefan Țilea, Ionuț Mavlea, Valentin Duban, Constantin Dinu, Mateo Mihai, Andrei Doicescu și Bodan Melencu. Cât îl privește pe Andrei Constantin, a ales să-și ajute tatăl, antrenorul echipei Dentaș Tărtășești.

Discuții cu doi camerunezi și un ucrainean

„Situația este destul de grea, de vreme ce avem doar 10 puncte la finalul turului de campionat. În condițiile date, obiectivul este salvarea de la retrogradare”, a anunțat noul manager de la Brezoaele, Mădălin Ioniță (va lucra în echipă cu Alex Enache), care intenționează să aducă aici și un fotbalist din Ucraina. La Liga a 4-a, Andrei Cerepovskii. La Liga a 4-a Dâmbovița, echipele pot folosi, în același timp, maximum doi jucători extracomunitari. AFC Brezoaele ocupă înaintea returului locul 14, ce duce într-un baraj menținere/retrogradare, contra unei echipe de pe locul 2 din Liga a 5-a.

 

 

C.M.