04.10.2017 00:20

Schimbări de trupe în PNL

Schimbări de trupe în PNL
Galerie foto

❚ Noul Birou Politic Municipal interimar este format din 18 membri, plus președintele interimar Marius Caravețeanu ❚ Prin introducerea domnului Aramă în Biroul Politic Municipal, am făcut o reparație morală pentru că la alegerile interne ale PNL i s-a interzis să voteze

ANA MARIA POPESCU

 


 

Organizația PNL Târgoviște are un nou Birou Politic Municipal! Președintele interimar al Organizației Municipale PNL Târgoviște, Marius Caravețeanu, a definitivat în cele din urmă componența noului Birou Politic Municipal și a încercat ca în noua echipă să facă loc tuturor liberalilor vechi care până acum au fost „neglijați” de fostele conduceri ale Organizației Municipale. Noul Birou Politic Municipal interimar este format din 18 membri, plus președintele interimar Marius Caravețeanu, dar și din liberali târgovi șteni mai vechi sau mai noi, respectiv Pavel Babeu, Teodor Bâte, Adrian Bercu, Cornel Coman, Laurențiu Costache, Aurelian Cotinescu, Tiberiu Cucerencu, Cătălin Furtună, Alen Georgescu, Marian Grigorescu, Bogdan Marcu, Honorius Moțoc, Nicolae Aramă, Dragoș Paraschiv, Gabriel Plăiașu, Titel Rujoiu, Codruț Susai și Claudiu Vasile. „În urmă cu ceva vreme Biroul Politic Județean a luat decizia de a dizolva Biroul Politic Local Târgoviște alături de Moreni, Pietroșița și Pucheni. Aceasta este o măsură organizatorică și nu una sancționatorică, așa cum interpretează unii colegi de-ai noștri alimentați din când în când de alți colegi cu diverse poziții în conducerea județeană a PNL. Recomand tuturor să înceteze cu această interpretare, să țină cont de poziția Biroului Politic Județean... Acum, prin introducerea domnului Aramă în Biroul Politic Municipal, am făcut o reparație morală pentru că la alegerile interne ale PNL i s-a interzis să voteze. A fost un moment delicat atunci când conducerea de la acea vreme a PNL Târgoviște a procedat în acest fel cu un senior al Partidului Național Liberal. De asemenea, Teodor Bâte, o personalitate marcantă a liberalismului dâmbovițean a fost lăsat la o parte. Amândoi fac parte din noul Birou Politic Municipal Târgoviște. În această seară (n.nieri seară) va avea loc prima ședință de Birou Politic Municipal. Astăzi (n.n-ieri) la propriu avem ușa închisă, dar la figurat ușa Partidului Național Liberal este deschisă tuturor simpatizanților PNL, tuturor celor care au ceva de spus în politica liberală dâmbovițeană”, a declarat președintele interimar al PNL Târgoviște și președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu.

Schimbări s-au produs nu numai în componența Biroul Politic Municipal, ci și la nivelul Biroului Politic Județean. Potrivit președintelui Marius Caravețeanu, locurile din BPJ vacantate de liberalii Adriean Budoiu și Raluca Rus, care au demisionat din funcții din motive personale, au fost ocupate de Adrian Chițescu și Mihai Drugă, aceștia devenind astfel vicepreședinți ai formațiunii politice dâmbovițene. De asemenea funcții în PNL Dâmbovița au primit și Pavel Babeu și Cornel Coman, primul este de acum secretar general adjunct, iar cel de-al doilea este președinte interimar al Organizației Oamenilor de Afaceri din PNL. „De asemenea, ca o noutate, în Biroul Politic Județean au fost primiți noi colegi și fac trimitere la domnul Adrian Chițescu, care este vicepreședinte al Partidului Național Liberal, domnul Mihai Drugă, domnul Pavel Babeu și domnul Cornel Coman. Domnul Pavel Babeu este secretar general adjunct, iar domnul Cornel Coman este președintele interimar al Organizației Oamenilor de Afaceri. Vineri o să avem primul Biroul Politic Județean în noua componență”, a declarat liderul PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PNL Târgoviște. Se pare că Pavel Babeu și Adrian Chițescu au redevenit liberali în urmă cu două săptămâni, atunci când s-au reînscris în PNL Dâmbovița.