21.03.2017 00:18

Scandalul din PSD Dâmbovița nu trebuie să intereseze PNL

Scandalul din PSD Dâmbovița nu trebuie să intereseze PNL
Galerie foto

❚ Deranjat de declarațiile făcute de liberal în mediul online, deputatul PSD a comentat public situația din interiorul partidului, amintind că, în privința președintelui CJD, Alexandru Oprea, nu a existat niciun șantaj, iar suspendarea acestuia timp de 12 luni din partid s-a votat în Biroul Permanent Județean ❚ „Au fost o serie de intoxicări cu informații neverificate și cu știri false. Opozanții noștri de la PNL, prin inactivitatea lor din ultimul timp din Dâmbovița și prin împiedicarea proiectelor majore pentru județ, vin cu o informații neverificate și neadevărate”, a declarat parlamentarul Corneliu Ștefan

ANA MARIA POPESCU


„Scandalul din Organizația Județeană ne privește doar pe noi, nu și Partidul Național Liberal”! Aceasta este replica dată de deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, liderului PNL Dâmbovița, deputat Cezar Preda, după ce acesta a avut o serie de comentarii în mediul online pe marginea scandalului dintre președintele Partidului Social Democrat, Adrian Țuțuianu, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

„Președintele PSD Dâmbovița nu a fost șantajat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița”

Social democratul Corneliu Ștefan îi atrage atenția în mod public deputatului liberal că divergențele interne din PSD nu ar trebui să intereseze Partidul Național Liberal și că ar trebui să se abțină de la a transmite în mediul online informații a căror veridicitate nu este verificată în prealabil. Deputatul Corneliu Ștefan consideră că scandalul din Partidul Social Democrat a fost stins în cel mai înțelept mod cu putință, Alexandru Oprea a primit o sancțiune dură, a fost suspendat din partid pentru o perioadă de 12 luni, însă va rămâne la conducerea Consiliului Județean atâta timp cât va pune în aplicare programul de dezvoltare a județului „Dâmbovița 2025”.

„În mediul online au fost o serie de intoxicări cu informații neverificate și cu știri false. Opozanții noștri de la Partidul Național Liberal, prin inactivitatea lor din ultimul timp din județul Dâmbovița și prin împiedicarea proiectelor majore pentru județul Dâmbovița, vin cu informații neverificate și neadevărate la adresa mea și la adresa unor instituții publice din județ. Am avut o discuție cu deputatul PNL de Dâmbovița pe holul Parlamentului, înainte de ședința de plen de săptămâna trecută, dar nu am discutat ceea ce dânsul a spus în mediul online. Din respect pentru dânsul și pentru dâmbovițeni nu voi spune ceea ce s-a discutat pe holul Parlamentului, dar trebuie să spun că nu am discutat nicidecum de funcții sau de persoane din Dâmbovița. Îi atrag atenția domnului deputat că scandalul care a fost în Organizația PSD Dâmbovița ne privește doar pe noi și, cu înțelepciune, președintele Adrian Țuțuianu a dat dovadă de maturitate politică și s-a trecut pentru acest moment de ceartă, dar acest lucru nu privește Partidul Național Liberal. Președintele Partidului Social Democrat Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a avut o decizie înțeleaptă și nu a fost șantajat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, așa cum vor unii să îmbrace această poveste. În urma hotărârii Biroului Permanent a Organizației PSD Dâmbovița, s-a stabilit prin vot, conform statutului partidului, suspendarea domnului Oprea Alexandru pentru o perioadă de 12 luni din calitatea de membru de partid. Vreau să precizez că rămânerea în funcție a domnului Oprea Alexandru este condiționată de modul în care va asigura și va pune în aplicare programul de dezvoltare a județului Dâmbovița pe care noi ni l-am asumat față de dâmbovițeni la alegerile din 11 iunie 2016. Președintele Adrian Țuțuianu a dat dovadă de maturitate, de responsabilitate politică, iar în urma votului, domnul Alexandru Oprea a primit cea mai gravă mustrare pe care putea să o primească un membru de partid”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.