30.10.2019 00:10

Scandal uriaș la AJF Dâmbovița

Scandal uriaș la AJF Dâmbovița
Galerie foto

❚ „Dacă acest individ nu va fi dat afară, luăm în calcul declanșarea unei noi grave la nivelul arbitrilor. Semnătura din dreptul parafei AJF îi aparține lui Georgică Bratu, președintele de la Apel”, a sunat amenințarea adresată lui Tudor Emil de mai mulți arbitri ❚ Observator al acelei partide a fost „celebrul” Gigi Ionescu, un alt personaj neagreat de arbitri, care cer excluderea lui din AJF Dâmbovița, la pachet cu Bratu ❚ Totul a plecat de la un meci de Liga a 4-a, Voinești – Colacu, soldat cu eliminarea mai multor jucători ai echipei oaspete, care ar fi scuipat-o, bruscat-o, înjurat-o și amenințat-o pe arbitra Ioana Mihălăchioiu, după cum apare atât în raportul suplimentar, cât și în plângerea formulată la Poliție ❚ Unul dintre jucătorii acuzați de comportament nesportiv, Robert Ionescu, fotbalist care a evoluat și în Liga 1, a primit o suspendare de 16 etape din partea CCD, suspendare ridicată la scurt timp de CA, prin încălcarea mai multor articole din regulament

 

COSTIN MIHAI

 


 

Din momentul în care am făcute publice datele din legitimația jucătorului Robert Ionescu, de la Steagul Roșu Colacu, suspendat 16 etape de către Comisia de Competiții și Disciplină, pe 29 august, iar apoi iertat definitiv prin Comisia de Apel, pe 19 septembrie, a izbucnit un scandal uriaș la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Mai mulți arbitri și conducători de-ai lor au solicitat explicații președintelui AJF, Tudor Emil, cerând demiterea de urgență a lui Bratu (foto). „Dacă acest individ nu va fi dat afară, luăm în calcul declanșarea unei noi grave la nivelul arbitrilor. Semnătura din dreptul parafei AJF îi aparține lui Georgică Bratu, președintele de la Apel”, a sunat amenințarea adresată lui Tudor. Observator al acelei partide a fost „celebrul” Gigi Ionescu, un alt personaj neagreat de arbitri, care cer excluderea lui din AJF Dâmbovița, la pachet cu Bratu. Principalul vizat de o asemenea escrocherie, președintele Comisiei de Apel nu a răspuns apelurilor telefonice.

Comisia de Apel a ridicat o suspendare de 16 etape!!!

Totul a plecat de la un meci de Liga a 4- a, Voinești – Colacu, soldat cu eliminarea mai multor jucători ai echipei oaspete, care ar fi scuipat-o, bruscat-o, înjurat-o și amenințat-o pe arbitra Ioana Mihălăchioiu, după cum apare atât în raportul suplimentar, cât și în plângerea formulată la Poliție. Vom prezenta paragrafe din documente oficiale, poziții ale celor acuzați, dar și a celor care au judecat. Ideea e că unul dintre jucătorii acuzați de comportament nesportiv, Robert Ionescu, fotbalist care a evoluat și în Liga 1, a primit o suspendare de 16 etape din partea CCD, suspendare ridicată la scurt timp de CA, prin încălcarea mai multor articole din regulament.

Decizie plină de abuzuri!!!

În primul rând, Apelul nu putea judeca până când Robert Ionescu nu ispășea jumătate, plus o etapă, din sancțiunea aplicată, adică 9 runde. Comisia lui Bratu s-a mișcat repede și a lăsat să treacă numai trei-patru etape. Apoi, nu există o încadrare a deciziei de ridicare a sancțiunii, după cum se poate vedea în imaginea postată. Mai mult, se aplică o reducere a pedepsei, în niciun caz ridicarea ei. Evident că Robert Ionescu a reintrat în echipa celor de la Colacu, fiind contestat la un meci cu Finta, în care Colacu a avut trei jucători eliminați pentru injurii. Ancheta noastră va continua cu noi episoade explozive, mai ales că mulți oameni din fenomen s-au decis să vorbească și să colaboreze atât cu noi, cât și cu instituțiile statului, pentru a distruge mafia din fotbalul județean.