31.07.2014 00:14

Scandal la Gheboieni

În data de 29 iulie 2014, agenți specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, toți din comuna Tătărani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, „distrugere”, „amenințare”, „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că pe parcursul zilei de 29 iulie a.c., pe fondul unui conflict mai vechi cu proprietarul unui local de alimentație publică din localitatea Gheboieni, aceștia ar fi pătruns în local, unde ar fi amenințat cu acte de violență, ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier din incinta localului și l-ar fi agresat pe proprietar.

Ulterior, cei în cauză ar fi pătruns în curtea locuinței acestuia, unde i-ar fi lovit doi membri ai familiei, după care au fugit. Cei trei bărbați au fost depistați, fiind conduși la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru audieri.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ieri, 30 iulie a.c., în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de luare a unor măsuri preventive, față de cei în cauză s-a dispus punerea sub control judiciar pentru 30 de zile.

 

Compartimentul relații publice al

Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița