26.11.2021 00:19

Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie

Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că în seara de 1 decembrie va fi aprins iluminatul festiv *De asemenea, tot în primele zile ale lunii decembrie, la Târgoviște vor fi deschise Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor

 

Și în acest an, evenimentele din preajma sărbătorilor de Crăciun în municipiul Târgoviște  vor fi adaptate contextului actual epidemiologic. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că în seara de 1 decembrie va fi aprins iluminatul festiv. De asemenea, tot în primele zile ale lunii decembrie, la Târgoviște vor fi deschise Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

Potrivit legislației în vigoare, accesul participanților va fi permis în baza prezentării certificatului verde. La fel ca anul trecut, întâlnirea copiilor cu Moș Crăciun nu va mai fi organizată din cauza măsurilor pandemice. Primarul Daniel Cristian Stan a oferit câteva detalii despre programul evenimentelor în pragul sărbătorilor de iarnă.

„Orașul va fi frumos împodobit”

„Surprize foarte multe nu vom avea nici în acest an, deoarece acestea sunt vremurile pandemice. Pe 1 decembrie vrem să aprindem iluminatul festiv, va fi organizat și Orășelul Copiilor. Accesul va fi permis doar cu prezentarea certificatului verde, ceea ce nu prea înțeleg de ce, pentru că va fi în aer liber. Poate vom găsi o soluție. Orașul va fi frumos împodobit, vom avea parte de o atmosferă frumoasă de sărbătoare, dar nu putem să mai organizăm întâlnirea cu Moș Crăciun pentru că se creează aglomerație. Nici anul trecut nu a fost organizat și nu trebuie să ne surprindă că nu ne vom bucura de acest moment nici de data aceasta, deoarece, anul trecut aveam 10% din cazuri de infectări pe care le avem acum, la Târgoviște” , a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Astfel, bradul de Crăciun este amplasat în Piața Tricolorului din Târgoviște, iar orașul va fi îmbrăcat în haine de sărbătoare, într-o atmosferă caldă și liniștită.

Ștefan Khalil