25.08.2020 00:09

Săndoi solicită întăriri

Săndoi solicită întăriri
Galerie foto

❚ Trupa lui Săndoi a întâlnit o formație cu mari probleme de efectiv, dar nici în acest condiții nu a reușit un rezultat pozitiv, iar acum se pregătește de jocul cu Dinamo. ❚ „Am revenit și apoi am dominat toată partida, am stat 60 de minute în jumătatea adversarului, dar nu am reușit să înscriem din poziții favorabile”, a spus antrenorul Chindiei ❚ „Sper să se rezolve problemele de lot, problemele financiare, pentru că fotbalul pe care îl văd eu e la sute de ani lumină”, a transmis și Daniel Pancu, tehnicianul moldovenilor

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia nu a arătat prea bine în prima etapă, fiind nevoită să se recunoască învinsă de Poli Iași, iar stagiunea actuală se anunță una dificilă pentru trupa pregătită de Emil Săndoi. Deși a încercat să revină pe tabelă, gruparea târgovi șteană nu a reușit acest lucru, existând încă probleme mari în jocul Chindiei. Trupa lui Săndoi a întâlnit o formație cu mari probleme de efectiv, dar nici în acest condiții nu a reușit un rezultat pozitiv, iar acum se pregătește pentru jocul cu Dinamo, una dintre echipele care au luptat în stagiunea precedentă pentru evitarea retrogradării.

Săndoi: „Ne trebuie 6-7 jucători”

Emil Săndoi a fost dezamăgit la finalul jocului de rezultatul final, acesta considerând că un egal ar fi fost mai echitabil. În plus, solicită jucători noi la Chindia, pentru că au plecat mulți fotbaliști, iar lotul suferă din punct de vedere cantitativ și calitativ. „Ne trebuie 6-7 jucători, am pierdut mai mult de o jumătate de echipă. Sunt jucători la izolare din cauza coronavirusului, iau medicamente, așteaptă un nou test, sper să iasă negativ, ca să contăm pe ei etapa viitoare, când jucăm cu Dinamo, în sfârșit, după atâtea amânări. Am început timorați, am fost conduși după o greșeală inadmisibilă. Am revenit și apoi am dominat toată partida, am stat 60 de minute în jumătatea adversarului, dar nu am reușit să înscriem din poziții favorabile. Nu am fost inspirați la finalizare, dar un egal era mai echitabil. Eu am sperat până în ultima secundă că vom întoarce rezultatul, dar am făcut multe greșeli. Ar fi fost foarte important pentru noi să spargem gheața”, a spus antrenorul Chindiei, conform digisport.ro.

Pancu: „A fost o victorie a caracterului ”

La debutul pe banca celor de la Iași, Daniel Pancu a obținut o victorie, acesta fiind mulțumit de atitudinea jucătorilor săi. Totuși, antrenorul moldovenilor speră ca problemele financiare și de lot să se rezolve cât mai repede. „Știam că va fi foarte greu, am avut doar o săptămână la dispoziție. Am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere, o echipă care a pierdut foarte mulți jucători. A fost o victorie a caracterului, nota 100 o au din partea mea. Sper să se rezolve problemele de lot, problemele financiare, pentru că fotbalul pe care îl văd eu e la sute de ani lumină. Am cerut 20 de jucători, câte doi pe fiecare post. Vor mai veni minim cinci jucători săptămâna aceasta”, a transmis Pancu.