25.11.2020 00:09

Săndoi recunoaște superioritatea adversarului

Săndoi recunoaște superioritatea adversarului
Galerie foto

❚ Târgoviștenii rămân momentan departe de zona retrogradabilă, însă trebuie să fie atenți, pentru că ierarhia începe să se strângă și fiecare punct contează ❚ „Rezultatul este corect, Sepsi a meritat să câștige. Îmi pare rău că am pierdut, am sperat la un rezultat de egalitate”, a spus Emil Săndoi, antreorul Chindiei ❚ „Felicit băieții pentru victorie. Toate echipele vor să joace în play-off. Am muncit mult în această vară și am adus jucători”, a transmis și tehnicianul lui Sepsi, Leo Grozavu

 

COSMIN SAVA


Chindia a pierdut meciul cu Sepsi, din etapa cu numărul 11 a acestei stagiuni a Ligii 1, deși a condus la pauză, grație reușitei lui Dumitrașcu. Echipa din Sfântu Gheorghe a reușit să întoarcă soarta jocului în partea secundă, iar formația târgovișteană a ratat o șansă bună de a obține măcar un punct. Târgoviștenii rămân momentan departe de zona retrogradabilă, însă trebuie să fie atenție, pentru că ierarhia începe să se strângă și fiecare punct contează.

Săndoi: „N-am reușit să facem față”

Antrenorul Chindiei a recunoscut la finalul jocului că victoria celor de la Sepsi este meritată și a ținut să sublinieze faptul că obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării. „Am suferit în multe momente, trebuie să recunosc. Avem și mulți jucători tineri, care în campionatul trecut n-au jucat titulari, n-au o constanță în Liga 1. Azi nici n-am prins o zi foarte bună. Pe final de meci am încercat să introducem toți jucătorii ofensivi pe care îi aveam, din păcate n-am reușit să înscriem. N-am reușit să facem față, dar la golurile primite cred că eram nouă jucători în suprafața noastră de pedeapsă. E inadmisibil! Cred că a câștigat echipa mai bună, trebuie să o recunoaștem. Rezultatul este corect, Sepsi a meritat să câștige. Îmi pare rău că am pierdut, am sperat la un rezultat de egalitate. Noi trebuie să fim realiști, obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dacă vom mai câștiga, nu înseamnă că trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să visăm la ceva ce nu putem atinge. Trebuie să fim realiști”, a transmis Săndoi, conform prosport.ro.

Grozavu: „Felicit băieții pentru victorie”

De partea cealaltă, Leo Grozavu a ținut să-și felicite jucătorii pentru rezultatul de la Giurgiu și a transmis că se gândește la playoff, pentru că situația de la echipă îi permite acest lucru. „Prima repriză a fost haotică. Fără să deranjeze, fără să atace, conduceau cu 1-0 la pauză. Am greșit mult la faza golului, dar am reacționat la pauză și am luat trei puncte foarte importante. Avem un lot bun, și numeric, și valoric. Mă bucur pentru Dumitrescu. A jucat primul meci și nu s-a speriat de primul lui joc. Felicit băieții pentru victorie. Toate echipele vor să joace în playoff. Am muncit mult în această vară și am adus jucători. Avem stabilitate și liniște. Noi suntem o echipă normală și vrem să ne facem treaba”, a spus antrenorul formației din Sfântu Gheorghe.