20.08.2020 00:10

Săndoi, optimist înaintea noului sezon

Săndoi, optimist înaintea noului sezon
Galerie foto

❚ Emil Săndoi rămâne în continuare antrenorul Chindiei, iar misiunea acestuia se anunță la fel de dificilă, în condițiile în care foarte mulți jucători au părăsit formația târgovișteană până în acest moment. ❚ „Aici stăm mai bine decât stăteam la Craiova, în perioada în care s-a construit noul stadion. Echipa a avut de pierdut pentru că nu a jucat la Târgoviște”, a spus Săndoi ❚ „Celea e un fundaș central care a jucat mult în Liga a II-a, a fost achiziționat de Sepsi. El este un fundaș central puternic, cred că poate să crească și mai mult”, a mai transmis antrenorul Chindiei. ❚ „Celea este un fundaș central puternic, cred că poate să crească și mai mult, ne punem speranțe în el, chiar aveam nevoie, pentru că eram descoperiți pe acel post”, l-a caracterizat Săndoi pe apărătorul adus de la Sepsi

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a reușit să evite retrogradarea la finalul barajului cu CS Mioveni, iar acum pregătește strategia pentru noul sezon. După o vacanță extrem de scurtă, elevii lui Emil Săndoi au reluat luni pregătirile, pentru că la finalul acestei săptămâni debutează în noua stagiune a primei ligi, în deplasare, la Poli Iași. Emil Săndoi rămâne în continuare antrenorul Chindiei, iar misiunea acestuia se anunță la fel de dificilă, în condițiile în care foarte mulți jucători au părăsit formația târgovișteană până în acest moment. Antrenorul Chindiei este optimist înaintea startului de sezon, fiind mulțumit de atitudinea jucătorilor la reunirea lotului. Săndoi crede că este nevoie ca echipa să își joace cât mai curând meciurile de acasă la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”.

„La Aninoasa avem condițiile necesare”

„Băieții au avut trei zile libere, pentru că în ultima perioadă am avut un program foarte încărcat și a existat presiune la fiecare meci. I-am văzut dornici să reînceapă, au venit pregătiți, odihniți, urmează să pregătim jocul de la Iași. E foarte important să jucăm la Târgoviște, eu am trecut și la Craiova printro perioadă asemănătoare, dar condițiile pe care le-am avut atunci, când au dispărut terenurile de antrenament, ne pregăteam pe terenuri groaznice și jucam pe Extensiv, au fost mai rele. La Aninoasa avem condițiile necesare, avem vestiare, sală video, am încropit și o sală de refacere, aici stăm mai bine decât stăteam la Craiova în perioada, în care s-a construit noul stadion. Echipa a avut de pierdut, pentru că nu a jucat la Târgoviște”, a spus tehnicianul Chindiei în cadrul emisiunii Sport Show, de pe Columna TV.

Celea și Diaz, împrumutați de la Sepsi

Prima mișcare a formației târgoviștene pe piața transferurilor s-a materializat luni. Sub comanda lui Emil Săndoi a ajuns Daniel Celea, acesta fiind împrumutat pentru un an de zile de la Sepsi Sfântu Gheorghe. „E un fundaș central care a jucat mult în Liga a IIa, a fost achiziționat de Sepsi. El este un fundaș central puternic, cred că poate să crească și mai mult, ne punem speranțe în el, chiar aveam nevoie, pentru că eram descoperiți pe acel post”, l-a caracterizat Săndoi. A doua zi și-a făcut apariția la antrenamente și Tomas Diaz, un o altă rezervă a echipei din Covasna.