07.04.2021 00:08

Săndoi, mulțumit după jocul cu Voluntari

Săndoi, mulțumit după jocul cu Voluntari
Galerie foto

❚ În ultima etapă, Chindia este obligată să câștige cu FC Argeș, și să aștepte un pas greșit din partea celor de la FC Botoșani sau Academica Clinceni ❚ „Speram să ajungem în play-off. Nu pot spune că eram convins sau că eu credeam, pentru că v-aș minți, dar am avut încredere în băieți”, a spus antrenorul Chindiei, Emil Săndoi ❚ „A fost un meci de bătaie, de luptă, din păcate nu am fructificat ocaziile mari și multe pe care le-am crea. Ei au avut cred un singur șut pe poartă”, a transmis și tehnicianul ilfovenilor, Bogdan Andone

 

COSMIN SAVA


Chindia a câștigat cu FC Voluntari, 1-0, grație reușitei lui Marco Dulca, și păstrează șanse pentru o calificare istorică în playoff. În ultima etapă, echipa târgovi șteană este obligată să câștige cu FC Argeș și să aștepte un pas greșit din partea celor de la FC Botoșani sau Academica Clinceni, care întâlnesc FC Voluntari, respectiv Dinamo București. Chindia a adunat 39 de puncte în 29 de etape și ar putea obține un loc în primele șase echipe ale țării, lucru care ar îndeplini în mod automat obiectivul din acest sezon, evitarea retrogradării.

Săndoi: „E o victorie muncită”

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit la finalul jocului cu Voluntari și speră ca echipa lui să obțină victoria și în ultima etapă, pentru că își dorește să meargă în play-off alături de Chindia. „Voluntari a avut câteva situații, o ocazie prin Pesic, dar și noi am avut șanse cât se poate de clare, chiar și în final de meci. E o victorie muncită, care ne duce la 39 de puncte și care ține aprins interesul pentru ultima etapă din sezonul regular. Noi am încercat să temperăm jucătorii, să păstrăm un echilibru, dar mintea lucrează. Jucătorii își doresc mai mult. Am reușit să scoatem trei puncte acum, vom încerca să o facem și etapa viitoare, în speranța ca în celelalte două jocuri va fi cel puțin un rezultat favorabil nouă. Speram să ajungem aici, nu pot spune că eram convins sau că eu credeam, pentru că v-aș minți, dar am avut încredere în băieți. Avem mulți jucători tineri, fără o experiență deosebită, dar care au reușit să se acomodeze repede rigorilor din prima ligă, pentru că mulți dintre ei nu prea jucau. Eu n-o să declar niciodată că țin pumnii celor de la Voluntari sau celor de la Dinamo. E fotbal, sunt convins că vor face tot ce depinde de ei, pentru că urmează un play-out pe viață și pe moarte. Sunt orgolii în joc”, a transmis antrenorul Chindiei.

Andone: „A fost un meci de luptă”

De partea cealaltă, antrenorul formației din Voluntari, Bogdan Andone, a spus că meciul a fost unul echilibrat, diferența fiind făcută de faptul că echipa târgovișteană a fost mai inspirată la finalizare. „Nu a fost niciun incident, nu am înjurat, nu nimic, dar aici arbitrii sunt suverani, deciziile lor sunt sfinte la noi. Aș fi vrut să primesc o explicație logică și normală, dar domnul arbitru ma ignorat cu desăvârșire. A fost un meci de bătaie, de luptă, din păcate nu am fructificat ocaziile mari și multe pe care le-am creat. Ei au avut, cred, un singur șut pe poartă. Am întâlnit un adversar puternic, care se bate pentru play-off. Noi vom juca în play-out, se anunță unul extrem de disputat si de echilibrat. După înjumătățirea punctelor va fi o situație extrem de complicată, dacă pierzi două meciuri la rând”, a spus Andone.