07.08.2020 00:09

Săndoi, mulțumit de evoluția Chindiei

Săndoi, mulțumit de evoluția Chindiei
Galerie foto

❚ Berisha și Yameogo au semnat golurile unei victorii meritate și muncite, dar trebuie menționat și faptul că jucătorii echipei din Voluntari au părut cu gândul la vacanță, în multe momente ale jocului ❚ „În prima repriză cred că am fi putut să facem o diferență și mai mare pe tabelă, pentru că am mai avut alte două situații foarte bune de a marca”, a spus Săndoi ❚ „Nu e posibil să ajungi să ai asemenea atitudine, să vezi asemenea meci. Nu știu dacă vreunul dintre jucători s-a ridicat la potențialul pe care îl are”, a transmis și Andone, conducător la Voluntari


COSMIN SAVA


Ultima etapă din play-out a adus și cel mai bun joc al Chindiei din această fază a competiției. Trupa pregătită de Emil Săndoi a reușit să se impună la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, cu 2-0, în fața celor de la FC Voluntari. Berisha și Yameogo au semnat golurile unei victorii meritate și muncite, dar trebuie menționat și faptul că jucătorii echipei din Voluntari au părut cu gândul la vacanță, în multe momente ale jocului.

Săndoi își felicită jucătorii

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și anunță că programul echipei va fi stabilit în funcție de decizia conducerii fotbalului românesc, cu privire la sistemul competițional din stagiunea următoare. „Vreau să îi felicit pe jucători pentru că au reușit să se capaciteze, cred că este o victorie meritată. În prima repriză cred că am fi putut să facem o diferență și mai mare pe tabelă, pentru că am mai avut alte două situații foarte bune de a marca. Am suferit pe final de joc. Voluntariul are un joc de posesie foarte bun, a dominat jocul, a avut câteva situații mai periculoase, dar doar una a fost mai clară. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat în ultimul minut al jocului, Diallo a vrut să sară la cap cu adversarul, nu și-a dat seama că Armaș e lângă el. Nu a fost un gest intenționat, pentru că am luat un cartonaș roșu care, în funcție de ce se hotărăște, ne-ar putea afecta pe viitor. Așteptăm să vedem ce decizii se iau la nivel înalt, pentru a stabili programul echipei în următoarea perioadă”, a transmis antrenorul Chindiei.

Andone, nervos la finalul jocului

Prestația și rezultatul din meciul cu Chindia au produs dezamăgire în tabară formației din Voluntari, iar Ioan Andone a criticat în termeni duri fotbaliștii pregătiți de Mihai Teja. „Am făcut un pas față de anul trecut, dar sfârșitul de campionat, ultimele șase jocuri, nu au fost prea reușite. Au fost cinci înfrângeri, culminând cu cea de astăzi, care a fost cel mai prost joc de când a venit Mihai Teja. Cred că jucătorii s-au simțit în vacanță. Înțeleg că e foarte greu, că a fost căldură, că unii trebuie să își prelungească contractele, dar nu pot să își bată joc de meseria asta și nu pot să își bată joc de club, indiferent că neam salvat. Mihai Teja a făcut niște lucrurile excepționale, dar văd că, pe sfârșit, jucătorii nu și-au văzut de treabă. Atunci trebuia să nu le dăm nici noi salariile, dacă ei au luat vacanță. Nu e posibil să ajungi să ai asemenea atitudine, să vezi asemenea meci. Nu știu dacă vreunul dintre jucători s-a ridicat la potențialul pe care îl are. A fost un meci de vacanță, nici un meci amical nu poți să îl consideri”, a spus președintele celor de la FC Voluntari, conform Telekom Sport.