08.03.2021 00:09

Săndoi, mulțumit de elevii săi

Săndoi, mulțumit de elevii săi
Galerie foto

❚ Echipa târgovișteană a acumulat până în acest moment 35 de puncte și două puncte în spatele celor de la Academica Clinceni, care ocupă locul 6, ultimul care duce în play-off ❚ „Nu știu dacă victoria e meritată sau nu, dar am știut să speculăm zonele vulnerabile ale adversarilor. Am stat bine defensiv, chiar și când adversarul a schimbat sistemul”, a spus Emil Săndoi ❚ „Au profitat de unica nesincronizare a noastră și așa s-a scris istoria, mai ales pe asemenea terenuri, pe vremea asta. Sigur, există riscul să ratăm playoff- ul”, a transmis și Leo Grozavu

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a trecut peste perioada dificilă pe care a traversat-o în campionat, iar după victoria cu Universitatea Craiova, trupa lui Emil Săndoi a câștigat și jocul cu Sepsi Sfântu Ghoerghe. Golul decisiv a fost reușit de Cristi Neguț și, chiar dacă echipa târgovi șteană nu a dominat jocul, Chindia a pus mâna pe trei puncte extrem de importante în lupta pentru play-off. Echipa pregătită de Emil Săndoi a acumulat până în acest moment 35 de puncte și este la două puncte în spatele celor de la Academica Clinceni, care ocupă locul 6, ultimul care duce în playoff.

Săndoi: „Am absorbit bine presiunea lor”

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de rezultatul final, chiar dacă echipa lui nu a dominat jocul cu Sepsi. Ultimele două rezultate înregistrate în campionat sunt considerate a fi foarte importante de către Săndoi, care a ținut să-și felicite jucătorii.„A fost o victorie muncită. Jocul nu a fost spectaculos. Dacă stau bine să mă gândesc, Sepsi a avut în prima repriză o singură ocazie, la un șut centrare în fața porții. Apoi am avut și noi o ocazie, când puteam face 2-0 prin Neicuțescu, dar el a ajuns prea târziu la minge. În rest, oportunități pentru Sepsi prin acel joc de angajament, de mingi lungi, având în vedere că au o serie de jucători cu talie și buni la cap. Dar eu cred că am absorbit bine presiunea lor, fără faze foarte dificile pentru noi. Nu știu dacă victoria e meritată sau nu, dar am știut să speculăm zonele vulnerabile ale adversarilor. Am stat bine defensiv, chiar și când adversarul a schimbat sistemul. Sunt trei puncte deosebit de importante. Ne dorim din nou punct sau puncte cu Astra. Vrem rezultate pozitive, asta trebuie să ne propunem. Am avut o serie bună, dar apoi a urmat una negativă. Însă, trebuie să subliniez că în două meciuri grele, cu Craiova și Sepsi, am luat șase puncte. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii”, a transmis antrenorul Chindiei.

Grozavu:„Lipsă de atitudine”

De partea cealaltă, antrenorul celor de la Sepsi s-a declarat nemulțumit de atitudinea pe care au avut-o jucătorii săi și anunță că dacă nu se schimbă ceva în perioada următoare, echipa din Sfântu Gheorghe riscă să piardă play-offul. „Lipsă de atitudine. De un an și ceva, de când sunt aici, nu-mi aduc aminte de o asemenea prestație. Mi-e rușine de ce a fost azi, mă consider principalul vinovat, dar ăsta e fotbalul. Sperăm să învățăm din asta. Haos mult, lipsă de atitudine, dar asta e viața, mergem înainte. Ne așteaptă încă patru etape de foc. Mai e destul timp până la meciul cu Botoșani. Am pătimit foarte mult prin lipsa de atitudine. Adversarul s-a apărat foarte bine, mingea a sărit prost, n-am reușit să ne adaptăm la teren. Au profitat de unica nesincronizare a noastră și așa s-a scris istoria, mai ales pe asemenea terenuri, pe vremea asta. Sigur, există riscul să ratăm play-off-ul, dacă nu facem puncte”, a transmis Leo Grozavu.