31.07.2020 00:08

Săndoi, la prima victorie pe banca Chindiei

Săndoi, la prima victorie pe banca Chindiei
Galerie foto

❚ Târgoviștenii au întâlnit o echipă cu probleme de lot și au obținut o victorie meritată, în urma unui joc bun, dar acest succes nu schimbă prea mult calculele în privința retrogradării ❚ „Mă bucur pentru jucători în primul rând, pentru că se simțeau frustrați. Chiar dacă au fost câteva înfrângeri în ultima perioadă, dar noi am fost acolo, la limită”, a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei ❚ „Explicațiile le aștept și eu de la ei, pentru că nu au venit pregătiți pentru acest meci. Am avut foarte mare încredere, dar se pare că m-am înșelat”, a transmis și tehnicianul Academicii, Ilie Poenaru


COSMIN SAVA


Șase partide consecutive pierdute, interval în care a punctat o singură dată, acestea erau cifrele Chindiei înaintea partidei cu Academica Clinceni. Trupa lui Emil Săndoi a întâlnit o echipă cu probleme de lot și a obținut o victorie meritată în urma unui joc bun, dar acest succes nu schimbă prea mult calculele în privința retrogradării. Victoria cu Academica a fost prima pentru Emil Săndoi pe banca Chindiei Târgoviște, iar antrenorul formației dâmbovițene s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. Acesta consideră că prima ligă ar trebui să își schimbe formatul și să revină la o competiție de 18 echipe, în sistem tur-retur.

Săndoi vrea 18 echipe în Liga 1

Victoria cu Academica a fost prima pentru Emil Săndoi pe banca Chindiei Târgoviște, iar antrenorul formației dâmbovițene s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. Acesta consideră că prima ligă ar trebui să își schimbe formatul și să revină la o competiție de 18 echipe, în sistem tur-retur. „Eu cred că a fost o victorie meritată. Luând așa, și jocul per ansamblu, cred că a fost dominat de noi, poate exceptând o perioadă din repriza a doua, când, poate și din cauza căldurii, am căzut puțin fizic. Mă bucur pentru jucători în primul rând, pentru că se simțeau frustrați. Pe undeva, chiar dacă au fost câteva înfrângeri în ultima perioadă, noi am fost acolo, la limită. Au fost și unele decizii greșite, care ne-au dezavantajat și care ar fi contat foarte mult pentru noi să se judece corect. Sau nu știu, poate s-au judecat corect, poate greșesc eu, poate sunt subiectiv. Îmi cer scuze dacă sunt subiectiv. Eu am spus și acum 3 ani, și acum 4 ani, și acum un an, și asta o să spun tot timpul, că un campionat cu 18 echipe, cu tur și retur normal, cum este în campionatele puternice din Europa, ar fi chiar mai atractiv decât actualul sistem”.

Poenaru:„Am avut foarte mare încredere”

De partea cealaltă, în tabăra echipei din Clinceni atmosfera nu este deloc bună, iar antrenorul Ilie Poenaru s-a declarat dezamăgit de evoluția jucătorilor săi, de la care așteaptă explicații pentru modul în care au tratat jocul cu Chindia. „Explicațiile le aștept și eu de la ei, pentru că nu au venit pregătiți pentru acest meci. Am avut foarte mare încredere, dar se pare că m-am înșelat. Jucătorii s-au văzut cu sacii în căruță și au venit total nepregătiți pentru acest meci. Deja de câteva zile m-am trezit și, eu și Dună, (n.r. - Marin Dună, principalul din acte, secundul din teren a lui Ilie Poenaru)... E posibil să facem și noi vizita medicală. Iam spus lui Dună să își ia un spray să se vopsească puțin, ca să pară și el puțin mai tânăr. La felul cum se prezintă anumiți jucători prin echipă, cred că 15-20 de minute noi arătăm mult mai bine. Apar niște probleme și noi nu știm ce măsuri să luăm. Sper să pună la punct un plan sănătos, un plan pe care să îl respectăm cu strictețe și fiecare, dacă greșește, să plătească. Să ne asumăm aceste lucruri și să avem continuitate, pentru că așa nu poți, stai să joci un meci, joci un meci la două săptămâni. Nu e ok, nu e sănătos pentru fotbal”.