20.10.2020 00:09

Săndoi își dorește continuitate

Săndoi își dorește continuitate
Galerie foto

❚ Emil Săndoi a câștigat simpatia suporterilor Chindiei pentru modul în care a schimbat jocul formației târgoviștene. ❚ „Cred că a fost o victorie meritată. Chiar dacă Gaz Metan a dominat teritorial și se vede că au făcut niște achiziții foarte bune individual”, a spus Săndoi.

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia are parte de un început bun de sezon, iar în ultima etapă a reușit un succes frumos în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, mai ales că a evoluat o jumătate de oră în inferioritate numerică. Emil Săndoi a câștigat simpatia suporterilor Chindiei pentru modul în care a schimbat jocul formației târgovi ștene, dar acesta este modest și spune că în ciuda ultimelor rezultate, obiectivul este același: salvarea de la retrogradare. „Ne-am confruntat cu serioase probleme, câțiva jucători infectați, jucători importanți pentru noi, care de când au venit au jucat titulari. În meciul de astăzi, la un moment dat, nu mai aveam mijlocași centrali, a trebuit să jucăm cu un atacant mijlocaș central, improvizațiile pe care le-am făcut astăzi au fost de domeniul fantasticului. Cred că a fost o victorie meritată. Chiar dacă Gaz Metan a dominat teritorial și se vede că au făcut niște achiziții foarte bune individual, dacă stăm să ne gândim la ocazii, numărul nostru a fost mai mare și mai clare. și el este relativ o improvizație, și el a jucat mijlocaș central astăzi și la începutul reprizei a doua, în terenul adversarului, să ai o astfel de intrare, să nu poți să te controlezi, putea să ne coste. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, nu ne apucăm acum să ne îmbătăm cu apă rece”, a transmis antrenorul Chindiei pentru Telekom Sport.

Frustrare la Mediaș

De partea cealaltă, Jorge Costa s-a declarat nemulțumit de rezultatul final, pentru că avea așteptări de la meciul împotriva Chindiei. „Nu este rezultatul pe care îl așteptam și pentru care am muncit. Așa cum am spus și înainte de meci, mai avem mult de muncă și asta vom face. Am făcut o greșeală și plecăm acasă cu zero puncte. Nu meritam să plecăm acasă cu zero puncte. Nu fac miracole. Încercăm să schimbăm lucrurile, le vom schimba, nu știu dacă se va vedea de vinerea viitoare, încerc să fac lucruri noi la meciurile oficiale. Am încredere în jucători, în munca mea, și pe viitor sunt sigur că vom fi mai buni”.