11.08.2020 00:09

Săndoi face apel la concentrare

Săndoi face apel la concentrare
Galerie foto

❚ Golurile lui Bic și Ivancic asigură echipei lui Emil Săndoi un avantaj destul de bun înaintea partidei retur, însă formația târgovișteană trebuie să trateze cu maximă seriozitate și meciul de mâine. ❚ „Vreau să-i felicit pe jucătorii mei pentru partida făcută. Au înțeles că trebuie să fie concentrați și sper să înțeleagă același lucru și pentru partida retur”, a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei ❚ „Dacă faci greșelile individuale pe care le-am făcut noi, o echipă din prima divizie nu te iartă. Ne vom juca miercuri șansa”, a transmis tehnicianul de la Mioveni, Claudiu Niculescu

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a arătat bine în manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I cu CS Mioveni, diferența dintre eșaloane fiind evidentă. Golurile lui Bic și Ivancic asigură echipei lui Emil Săndoi un avantaj destul de bun înaintea partidei retur, însă formația târgovișteană trebuie să trateze cu maximă seriozitate și meciul de mâine, pentru a continua la nivelul ligii secunde. Săndoi: „Străinii de-abia s-au acomodat pe final de campionat” Săndoi este mulțumit de jocul elevilor săi, cărora le transmite să trateze în aceeași manieră și manșa retur, pentru a continua în Liga I. „În niciun caz nu vom face greșeala să credem că suntem câștigătorii acestui baraj înainte de retur. Și noi aveam niște probleme pentru această partidă, nu numai adversarii noștri. Ultimele etape din sezon le-am jucat cu cuțitul la os, deci nu a fost ușor. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei pentru partida de azi. Au înțeles că trebuie să fie concentrați și sper să înțeleagă același lucru și pentru partida retur. După rezultatul acesta mi-aș fi dorit să se fi jucat totul într-o singură manșă. Cu excepția câtorva jucători, noi nu prea am avut fotbaliști cu experiență în Liga 1 înaintea acestui sezon. Străinii deabia s-au acomodat pe final de campionat”, a transmis Săndoi, conform gsp.ro.

Niculescu recunoaște superioritatea Chindiei

De partea cealaltă, Claudiu Niculescu a transmis că elevii săi nu au trecut peste eșecul cu Petrolul Ploiești, iar greșelile fotbali știlor de la Mioveni au fost decisive în stabilirea scorului final. „E meritat rezultatul pentru gazde. Din păcate, băieții mei n-au reușit să depășească momentul după ultima etapă cu Petrolul. A fost un început echilibrat. În prima repriză, am controlat jocul, chiar dacă nu ne-am creat mari ocazii. Dacă faci greșelile individuale pe care le-am făcut noi, o echipă din prima divizie nu te iartă. Ne vom juca miercuri șansa. Nu am reușit să-i capacitez maxim pentru acest joc. Și-a pus amprenta ultimul nostru meci, într-adevăr. O diferență foarte mare în această seară nu a fost, greșelile individuale și-au spus cuvântul. Din păcate, le-am făcut noi. Dar eu chiar cred că putem face o remontada la retur”, a spus antrenorul formației din Mioveni.