28.09.2021 00:09

Săndoi consideră echitabil rezultatul din Trivale

Săndoi consideră echitabil rezultatul din Trivale
Galerie foto

* S-a terminat 0-0, un scor echitabil, iar Chindia continuă seria meciurilor fără înfrângere în campionat, ajungând la trei partide consecutive fără gol primit

* „Cred că a fost un moment cheie, pentru că dacă reușeam să marcăm de la 11 metri, era altceva. Dar, per total, este un rezultat echitabil. E posibil să îl las pe Popa să mai execute”, a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei

* „Am văzut la pauză că fundașul a pus piciorul la un metru în fața lui și, din câte știu, penalty e când există contact. Cum a existat la Dumitru în repriza a doua”, a transmis ți tehnicianul piteștean, Andrei Prepeliță

 

Sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 10 a acestui sezon de Liga 1, Chindia Târgoviște a evoluat în deplasare, pe terenul „Nicolae Dobrin”, împotriva formației FC Argeș. Echipa pregătită de Emil Săndoi a dominat prima repriză, în care a avut câteva ocazii periculoase, dar și un penalty ratat de Popa, însă repriza secundă a aparținut gazdelor. S-a terminat 0-0, un rezultat echitabil, iar Chindia continuă seria meciurilor fără înfrângere în campionat, ajungând la trei partide consecutive fără gol primit.

Săndoi: „Ne-am confruntat cu o problemă serioasă, patru absențe”

Emil Săndoi a transmis că a avut mari probleme de lot înainte de jocul cu FC Argeș și consideră că rezultatul final este unul echitabil.

„Pentru meciul de azi (n.r sâmbătă) ne-am confruntat cu o problemă serioasă, pentru că aveam trei jucători ofensivi care s-au accidentat. Trei jucători importanți pentru noi, plus un fundaș central, deci am avut patru absențe. Cred că a fost un moment cheie, pentru că dacă reușeam să marcăm de la 11 metri, era altceva. Dar, per total, este un rezultat echitabil. E posibil să îl las pe Popa să mai execute, a dat două goluri cu Farul. Se întâmplă, la fotbal se întâmplă. Vă dați seama că nu ne convine, pentru că poate meciul lua o altă turnură pentru că am închis bine culoarele. Îl respect pe Andrei Prepeliță, l-am respectat și ca fotbalist. Nu pot să comentez. Eu aș vrea ca fiecare antrenor care conduce o echipă să poată da indicații, pentru că este responsabilitatea lui, a lui Ianovschi. Nu știu cum sunt împărțiți aici. Și nici nu mă interesează aspectele astea”, a transmis antrenorul Chindiei.

Prepeliță: „Nu am arătat așa cum îmi doream”

De partea cealaltă, Andrei Prepeliță a transmis că FC Argeș a dominat jocul, dar și că elevii săi au făcut unele greșeli de neînțeles. În plus, aceste crede că penalty-ul acordat Chindiei a fost unul acordat greșit.

„Am controlat jocul în mare, știam că sunt o echipă care se apără bine și trebuie să îi desfacem, dar nu am arătat așa cum îmi doream. Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Le-am spus că sunt unele greșeli pe care nu le înțeleg. Greșeli neforțate, vom analiza săptămâna asta. Nu am văzut nimic de pe bancă (n.r la penalty), am fost pe partea opusă. Am văzut la pauză că fundașul a pus piciorul la un metru în fața lui și, din câte știu, penalty e când există contact. Cum a existat la Dumitru în repriza a doua. M-am ridicat, am dat indicațiile necesare și am revenit pe bancă. Era greu în tribună, acum e ok. Avem un lot numeros, bun valoric, putem să ducem aceasta luptă. Din păcate, jucătorii pe care i-am menajat în Cupa nu au arătat atât de proapseți cum ar fi trebuit, ba din contră. Cred ca avem nevoie de un stadion nou, stadionul nou o să aducă mai mulți spectatori în tribune. Se fac eforturi în acest moment pentru realizarea acestui proiect”, a spus unul dintre antrenorii celor de la FC Argeș.

 

 

Cosmin Sava