03.07.2020 00:09

Săndoi are o misiune aproape imposibilă

Săndoi are o misiune aproape imposibilă
Galerie foto

❚ Antrenorul Chindiei a transmis la finalul partidei de la Voluntari că greșelile au costat echipa târgovișteană. Acesta speră și crede că formația pe care o pregătește poate să revină în aceste ultime etape și să rămână în prima ligă ❚ „Am dominat, dar greșelile pe care le-am făcut, ne-au costat. Celelalte echipe au reușit să se distanțeze”, a spus antrenorul Chindiei ❚ „Mai avem șapte meciuri de disputat, mai avem de muncă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu mai facem greșeli, să fim perfecți”, a transmis și Mihai Teja, antrenorul ilfovenilor

 

COSMIN SAVA


Chindia nu a reușit să iasă din perioada slabă nici la Voluntari, acolo unde a cedat în fața celei mai în formă formații din play-out. Deși a început bine jocul, echipa lui Emil Săndoi nu a punctat și s-a văzut învinsă de o formație care are un plus de valoare, dar și un moral mai bun datorită rezultatelor înregistrate. Emil Săndoi are o misiune dificilă, etapele se scurg și trebuie să găsească rapid o soluție pentru a debloca echipa.

Săndoi: „Este din ce în ce mai greu”

Antrenorul Chindiei a transmis la finalul partidei de la Voluntari că greșelile au costat echipa târgovișteană și în partida de miercuri. Săndoi speră și crede că echipa pe care o pregătește poate să revină în aceste ultime etape și să rămână în prima ligă. „Cred că a fost un joc echilibrat, am avut și câteva oportunități, dar am făcut niște greșeli copilărești. Cei de la Voluntari nu au mai avut ocazii clare, poate chiar a fost un plus pentru noi. Îmi pare rău pentru că am dominat, dar greșelile pe care le-am făcut neau costat. Celelalte echipe au reușit să se distanțeze, este din ce în ce mai greu, dar în fotbal nu este nimic imposibil. Eram conștient în momentul în care am acceptat că este o situație deosebit de grea. Și echipa era pe ultimul loc, la egalitate de puncte cu Dinamo. Din păcate pentru noi, nici nu ne-au ajutat celelalte rezultate. În rest, în fotbal trebuie să speri până în ultima secundă. Uitați-vă la Sibiu în campionatul trecut”, a transmis Săndoi pentru Telekom Sport.

Teja: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

De partea cealaltă, Mihai Teja a spus că este mulțumit de jocul echipei sale și că punctele din meciul cu Chindia erau vitale. Acesta speră ca echipa să continue forma bună și în următoarele partide. „Mă bucur că jucătorii au încredere, că reușim să câștigăm. Am venit de departe, am câștigat puncte, erau vitale pentru noi. Mai avem șapte meciuri de disputat, mai avem de muncă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu mai facem greșeli, să fim perfecți. Nu am făcut un meci extraordinar, se adună oboseală, jucăm din trei în trei zile, dar importante sunt punctele. Urmează meciul cu Viitorul, cea mai bună echipă din play-out. Cu siguranță că Ion Gheorghe l-a impresionat pe Adi Mutu, el mereu s-a interesat de jucătorii U21 de la noi. Discutăm tot timpul, încercăm să avem o colaborare bună. Avem soluții, sunt jucători, Mățan, Pașcanu, Ion Gheorghe, a intrat și Lazăr azi”, a spus antrenorul de la Voluntari.