25.01.2022 00:09

Săndoi ar fi vrut trei puncte

Săndoi ar fi vrut trei puncte
Galerie foto

* „Cred că a fost un meci echilibrat. Sunt nemulțumit, pentru că cea mai clară ocazie a jocului a fost de partea noastră. Popa a avut o intervenție incredibilă”, a spus Săndoi * „Nu a fost un joc spectaculos. Nu ne-am creat multe ocazii de a marca. Am anticipat că va fi un joc greu”, a comentat și Liviu Ciobotariu, antrenorul de la Voluntari

 

Chindia Târgoviște a obținut doar un punct din primul meci oficial al anului. Formația pregătită de Emil Săndoi a jucat cu FC Voluntari, sâmbăta trecută, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Meciul a fost unul echilibrat, fără prea multe ocazii, fiind evident faptul că ambele echipe mai au nevoie de timp pentru a intra în ritmul unei competiții oficiale. Chiar dacă Dani Popa ar fi putut aduce victoria echipei târgoviștene, rezultatul este unul echitabil, pentru că cele două echipe au preferat un joc la siguranță, fără să își asume prea multe riscuri.

Săndoi: „A fost un meci echilibrat”

Emil Săndoi a transmis la finalul partidei că rezultatul a fost unul echitabil, dar că și-ar fi dorit ca echipa lui să obțină mai mult din meciul cu FC Voluntari. „Eram conștient că o să fie un meci foarte greu. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență, care au jucat la un anumit nivel. Cred că am început ezitant, cu puțină teamă, apoi am intrat mai bine în joc. Cred că a fost un meci echilibrat. Sunt nemulțumit, pentru că cea mai clară ocazie a jocului a fost de partea noastră. Popa a avut o intervenție incredibilă, nu știu câți portari ar fi reușit să scoată mingea aia. Este un portar foarte tânăr cu un potențial fantastic. Până la urmă, cred că este un rezultat echitabil. Sunt îngrijorat pentru etapa următoare. Căpușă a ieșit accidentat, și Dulca, și Corbu avea unele probleme. Sperăm să-i recuperăm până la jocul următor”.

Ciobotariu: „Este un punct câștigat”

De partea cealaltă, antrenorul formației din Voluntari, Liviu Ciobotariu, a lăudat Chindia și a spus că este mulțumit cu punctul obținut în  meciul cu formația târgovișteană. „Nu a fost un joc spectaculos. Nu ne-am creat multe ocazii de a marca. Am anticipat că va fi un joc greu. Chindia este o echipă bună, o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte bun. am câștigat un punct, îl punem la zestrea noastră. E al șaptelea meci în care nu am pierdut, e un lucru pozitiv. Nu am avut ritmul pe care mi l-aș fi dorit, dar este un punct câștigat. Denis a avut momente bune și mai puțin bune. Nici el nu a jucat de mult timp. Am avut o problemă în partea stângă. Briceag este accidentat. Vlad a simțit dureri la pauză și l-am introdus pe Ricardinho. Îl felicit pentru efortul lui. Nu a prins stadiul de pregatire, a fost accidentat. Jos pălăria. Sper să intrăm în ritmul pe care ni-l dorim și să avem evoluțiile pe care le-am avut până acum. Denis este apăsat, pentru că orice greșeală ar face este catalogat altfel. Dacă oricare alt apărător greșește, e posibil să trec mai ușor, cu el trebuie să fiu mai sever. E o responsabilitate în plus pentru el. Trebuie să joace sub presiune. În prima repriză a avut ezitări, în a doua repriză nu a greșit deloc. Toată lumea e dispusă la greșeli, nu pot să spun doar de Denis sau de Gabi. Budescu nu e sută la sută. Am preferat să îi dau 25 de minute. Este un jucător cu mare calitate și avem nevoie de el. Are nevoie de ritm pe care îl câștigă din antrenamente și din jocuri”.

 

 

Cosmin Sava