04.03.2021 00:09

Săndoi ar fi vrut calificarea în semifinale

Săndoi ar fi vrut calificarea în semifinale
Galerie foto

❚ Singurul gol al partidei a fost reușit de Cîmpanu, în urma unei greșeli făcute de Dumitrașcu, acela fiind momentul în care s-a stabilit soarta calificării ❚ „Pe câțiva i-am lăsat acasă. Avem meci cu Sepsi, m-am gândit și la el. Dar nu înseamnă că nu mi-am dorit victoria. Am mizat pe dăruirea unor jucători care au jucat mai puțin”, a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei ❚ „Bineînțeles că sunt mulțumit, pentru că nu a fost un meci ușor. Am avut multe ocazii de a înscrie, am ratat mult. Cred că puteam închide meciul mai devreme”, a transmis și tehnicianul grec al oltenilor, Marinos Ouzounidis

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a reușit să învingă de două ori Universitatea Craiova în această stagiune a Ligii I. A treia înfruntare a avut loc marți, în sferturile de finală ale Cupei României, însă formația lui Emil Săndoi nu a mai avut o prestație la fel de solidă și s-a văzut eliminată din competiția KO. Singurul gol al partidei a fost reușit de Cîmpanu, în urma unei greșeli făcute de Dumitrașcu, acela fiind momentul în care s-a stabilit soarta calificării. Antrenorul Chindiei și-ar fi dorit calificarea în semifinalele Cupei României și a rămas cu regretul că diferența a fost făcută în urma unei greșeli comise de Dumitrașcu.

Săndoi: „Craiova este sufletul meu”

„Da, îmi doream și azi un rezultat pozitiv, din păcate nu a fost să fie. Am avut noi o bară la 0-0, dar nu a fost să fie. Am făcut noi cadou golul lor, e inadmisibil să faci o asemenea eroare. Am încercat să menajez o serie de jucători și asta a ieșit. În a doua repriză, Craiova a gestionat bine rezultatul. Au jucători de mare calitate, în rest, au fost puțin ocazii, dar nu foarte clare, părerea mea. Am făcut toate schimbările pe care puteam să le fac. Pe câțiva i-am lăsat acasă. Avem meci cu Sepsi, m-am gândit și la el. Dar nu înseamnă că nu mi-am dorit victoria. Am mizat pe dăruirea unor jucători care au jucat mai puțin. Le mulțumesc celor de la Craiova pentru tricou. Mi-aș fi dorit să nu fie trecută vârsta. Craiova este sufletul meu, cât am antrenat acolo, am făcut multe. Dacă ma întorc la Craiova? Cine știe, în viața totul este posibil!”, a transmis Săndoi.

Ouzounidis: „Am ratat mult”

De partea cealaltă, antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, a transmis că echipa lui a dominat jocul și ar fi putut să se califice într-o manieră mai clară. „Bineînțeles că sunt mulțumit, pentru că nu a fost un meci ușor. Am avut multe ocazii de a înscrie, am ratat mult. Cred că puteam închide meciul mai devreme, la ce ocazii am avut. (n.r. - despre posibilul penalty la Marius Constantin) Sper că sunt doar greșeli omenești. Toți facem greșeli în timpul meciului. Atacanții au nevoie de mai multă încredere. Dacă vor marca, după aceea lucrurile vor merge mai bine. Ne creem ocazii, ajungem ușor aproape de careu, dar acolo trebuie să finalizăm șansele pe care le avem. Vreau să îi transmit domnului Săndoi că i-am făcut un cadou frumos sâmbătă, dar acum a venit rândul nostru”, a spus antrenorul grec.