22.02.2021 12:17

Săndoi a recunoscut superioritatea adversarului

Săndoi a recunoscut superioritatea adversarului
Galerie foto

❚ Chindia a coborât în afara locurilor de play-off din cauza ultimelor rezultate, iar acum începe să-și facă griji, pentru că echipele din partea inferioară a clasamentului au început să acumuleze puncte ❚ că FCSB a meritat victoria, după cum s-a jucat. Da, este o problemă, nici nu am reușit să înscriem foarte multe goluri în acest campionat”, a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei ❚ „A fost greu, un meci disputat, am întâlnit o echipă care a dat o replică bună, mai ales în repriza a doua”, a transmis și tehnicianul liderului, Toni Petrea


COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a pierdut un nou meci, 0-1 cu FCSB, iar seria jocurilor fără victorie continuă pentru echipa lui Emil Săndoi. Formația târgovișteană a dat impresia că a tratat cu prea mult respect adversarul de sâmbătă seară și s-a recunoscut învinsă, în urma unei execuții foarte frumoase a lui Darius Olaru. Chindia a coborât în afara locurilor de play-off, din cauza ultimelor rezultate, iar acum începe să-și facă griji, pentru că echipele din partea inferioară a clasamentului au început să acumuleze puncte și clasamentul a devenit comprimat.

„Diferența o face execuțiile individuale”

Antrenorul Chindiei Târgoviște a recunoscut că FCSB a meritat victoria, iar diferența a fost făcută de valoarea jucătorilor echipei din capitală. „Diferența o face execuțiile individuale, iar Olaru a avut una foarte bună. E adevărat, nici poziționarea noastră nu a fost foarte bună. Acolo ar fi trebuit să fie un jucător, mult mai devreme, pentru a bloca execuția. De acolo s-au schimbat datele problemei. Nu am avut ocazii foarte clare de gol, am suferit din punctul ăsta de vedere. Cred că FCSB a meritat victoria, după cum s-a jucat. Da, este o problemă, nici nu am reușit să înscriem foarte multe goluri în acest campionat. Astăzi nu am fost inspirați, nu pot să zic la finalizare, că nu am ajuns acolo, ci pe faza ofensivă. Cred că ocaziile pe care le-a avut Steaua (n.r. FCSB) au fost prin șuturi de la distanță, dar cum spuneam, execuțiile fac diferența. Cred că urmează a patra noastră casă. Vă dați seama că ne afectează, nu pot să zic că nu. Să schimbi mereu terenul, nu ar fi ușor pentru nimeni. A existat o perioadă în care și FCSB s-a confruntat cu o asemenea problemă și nici ei nu au avut rezultate foarte bune. E dificil, dar merită apreciat că oamenii din conducerea noastră au încercat ca gazonul să se prezinte în condiții foarte bune, oriunde am fost. Am jucat la Buftea, era frig, tot clubul a fost la stadion, s-a pus folie, pentru a juca în condiții normale. Cred că merită subliniate eforturile. Am fost pe un loc de play-off, dar am spus mereu că obiectivul este salvarea de la retrogradare. Orice antrenor și-ar fi dorit asta, dar câteodată trebuie să fim și realiști”, a transmis Săndoi.

Petrea: „Am dat dovadă de maturitate”

De partea cealaltă, Toni Petrea, a transmis că meciul a fost unul dificil, iar Chindia s-a dovedit a fi un adversar incomod, însă acesta a spus că victoria a venit meritat. „A fost greu, un meci disputat, am întâlnit o echipă care a dat o replică bună, mai ales în repriza a doua. Dar am dat dovadă de maturitate, poate în anumite momente sa văzut o oarecare teamă, undeva firesc dacă ținem cont de ultimele noastre rezultate. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Cred că e o victorie meritată. Am înțeles că e o leziune fibrilară la Nedelcu, vom vedea ce va presupune acest lucru. A spus că a simțit o contractură. Despre Buziuc pot să vă spun că a avut o determinare bună, dar n-a avut realizări, de-asta am zis să-i dau o șansă și lui Vukusic. N-a fost o lecție, bănuiesc că nu e mulțumit, sper să-l motiveze și să ajungă să aibă realizări!”, a spus antrenorul celor de la FCSB.