23.11.2021 00:09

Săndoi a criticat arbitrajul

Săndoi a criticat arbitrajul
Galerie foto

* „Sunt epuizat, nu e corect. Nu știu ce se întâmplă, mi-e rușine mie, toți băieții sunt distruși, nu știu ce să le spun în cabină în momentul acesta. Domnule, când e un offside atât de clar, cum să nu ridici fanionul?!”, a comentat afectat antrenorul Chindiei

 

Chindia Târgoviște și Rapid București au remizat în prima etapă a returului, 2-2. Formația pregătită de Emil Săndoi a evoluat cu doi oameni mai puțin în repriza secundă, dar chiar și în aceste condiții a condus de două ori și ar fi putut obține o victorie istorică, dacă oaspeții nu egalau dintr-un offside evident. Echipa târgovișteană a luptat eroic, a fost aproape de un rezultat uriaș, însă a pierdut două puncte în finalul meciului, deși impresia lăsată a fost că ar fi meritat victoria. Chindia nu a fost afectată de deciziile de arbitraj doar pentru meciul cu Rapid, ci și pentru partida următoare, cu Sepsi, când echipa târgovișteană va avea mai mulți suspendați.

Săndoi, nervos la finalul meciului

„Sunt epuizat, e normal, nu e corect. Nu știu ce se întâmplă, mi-e rușine mie, toți băieții sunt distruși, mi-e rușine, nu știu ce să le spun în cabină în momentul acesta. Domnule, când e un offside atât de clar, cum să nu ridici fanionul?! Nu mă interesează că a fost în Liga Campionilor, toți trebuie să ne facem meseria. E clar ca lumina zilei, nu pot să mă ascund după degete, nu-mi explic! Îmi dau cuvântul de onoare, cum poți să judeci pe invers o fază decisivă? Cine plătește greșeala asta? Aveam două puncte în plus, cine plătește pentru greșelile astea flagrante? Îmi vine să o iau de unul singur, să merg o noapte întreagă! Nu se poate așa ceva! Eliminare în minutul 35, alt roșu în minutul 45, dai două goluri, ajungi în ultimele secunde, e frustrant. Nu se poate așa ceva, puțin respect pentru munca pe care o facem! Chiar mi-e rușine! Ne ducem la Sepsi cu trei suspendați, avem accidentări. Am arătat bine, dar nu e posibil să ni se ia din munca noastră. Nu-l cunosc, îi salut mereu pe arbitri, dar puțin respect. Îmi place Rapidul, nu am nimic cu ei, i-am avut elevi pe Săpunaru, pe Dragoș Grigore, sunt acolo sus în clasament, dar poate ierarhia nu ar fi fost asta. Au muncit ca niște robi pe teren, am avut ocazii, nu știu câte echipe reușeau asta. Cică suntem defensivi, dar acumulăm puncte cu mijloacele noastre. Nu știu dacă Rapid a avut ocazii clare, doar centrări pe sus. Noi plătim pentru greșelile noastre, dar alții merită să nu să plătească?”, a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi.

Iosif:„Sunt supărat”

„Rușinos, nerușinos, un rezultat supărător, da, în condițiile date. E ca o înfrângere. Vom vorbi în vestiar ce avem de lămurit. Nu a mers nimic din ce am vorbit la pauză. Categoric, ne-am crezut câștigători prea de vreme, asta le-am spus și la pauză. Din păcate, am avut dreptate. Sunt foarte multe lucruri de spus, foarte multe, iar la un moment dat le vom analiza și vom spune mai multe. Dacă a fost offside, nu am văzut. Nu am revăzut nicio fază. Dacă ei au revăzut, chiar nu vreau să comentez, pentru simplul fapt că n-am văzut. Un egal cât o înfrângere, chiar dacă suntem la al șaselea meci în care nu am pierdut. Nu știu când ne vom mai întâlni cu o situație cu doi oameni în plus. Sunt supărat, am venit din respect pentru dumneavoastră și telespectatori. Aici e vorba de dorința aia de a câștiga. Eu și acum, dacă mă duc în curtea școlii, mă chinui să câștig. La pauză am vorbit, în subconștientul lor intervine automulțumirea, iar la adversari, cu doi oameni mai puțin, intervine autodepășirea. Aia s-a întâmplat, au dat două goluri cu doi oameni mai puțin, îi felicit. Cu doi oameni mai puțin n-aveau voie să treacă de mijlocul terenului. Nu știu de ce să fie supărați suporterii. Meciul cu Timișoara a trecut, a declanșat o supărare, dar noi, cei din vestiar, vorbim față în față, nu în fața camerelor. Nu văd unde ar fi un moment critic. E un moment trist, dar un moment, atât. Până la urmă, am câștigat un punct, n-am pierdut, chiar dacă în condițiile existente”, a spus și Mihai Iosif, tehnicianul Rapidului.

 

 

Cosmin Sava