20.09.2022 00:17

Salariații QUADRA rămân în grevă

Salariații QUADRA rămân în grevă
Galerie foto

*„Apreciem că greva își va produce efectul după minim 30 de zile și va fi mai lungă decât greva anterioara de 51 de zile”, a precizat președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu

 

Liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu a adus câteva completări legate de salariații de la QUADRA care se găsesc în momentul de față în grevă generală pe fondul unor nemulțumiri de natură salarială! Acesta anunță că vineri, 23 septembrie, la orele 10,00 , salariații aflați în grevă și care continuă greva, vor semna tabelele de grevă pentru săptămâna 26-30 septembrie. Nu este prima dată când angajații acestei societăți se află în grevă generală și cel mai probabil că… nici ultima.

„Sindicatul Valahia va informa toți beneficiarii QUADRA Invest SRL cu privire la greva salariaților și motivele pentru care salariații au întrat în grevă. Conducerea societății încalcă legea dacă înlocuiește salariații aflați în grevă cu alți salariații și vom informa ITM Dâmbovița cu privire la acest aspect! Apreciem că greva își va produce efectul după minim 30 de zile și va fi mai lungă decât greva anterioara de 51 de zile”, a precizat președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta Stanciu