10.07.2015 00:15

"S-au făcut presiuni pentru a fi concediată"


Galerie foto

„Către Jurnal de Dâmbovița


Subsemnata Olteanu Florina, domiciliată în comuna Glodeni, vă aduc la cunoștință următoarele: în perioada 1 martie – 23 aprilie 2014, am lucrat în Pucioasa, la o firmă I.I. Tîlvan Valeriu, iar după o lună și jumătate am fost concediată pe motiv că nu mi-a făcut carte de muncă.

Am primit ca salariu pentru perioada lucrată 1390 lei. Mi-au cerut ulterior să accept semnarea unui proces-verbal în care se stipula că suma (1390 lei) ar însemna un împrumut, lucru neadevărat, era salariul meu. Dacă între timp m-am angajat la altă firmă, din invidie, a făcut presiuni pentru a fi concediată și de acolo.

Dacă a văzut că nu reușește, a deschis un proces pentru recuperarea banilor din procesul-verbal. Procesul a avut loc la Judecătoria Pucioasa, unde am pierdut și am depus recurs la Tribunalul Dâmbovița. Aștept hotărârea. M-am adresat Parchetului de pe lângă Tribunalul Pucioasa, în speranța că se va implica în cauză, conform legii. Voiam să se vadă că este un fals în înscrisuri și-n declarații și să se aplice legea.

S-a primit NUP fără investigare (acte de firmă și fără confruntare). Pentru cele arătate, vă rog să dispuneți prezentarea cazului public. Menționez că am document.

 

Olteanu Florina