25.08.2016 00:08

S-a amânat debutul de campionat la Promoție

S-a amânat debutul de campionat la Promoție
Galerie foto

❚ Așteptam ca CJA Dâmbovița să anunțe aribitrii județeni care au trecut testele fizice și teoretice, dar și pe cei care le-au picat. Din informațiile noastre, sunt destui „fluierași” care nu au ieșit cum trebuie la testări sau care nici măcar nu s-au prezentat la ele ❚ „Nu agreez ideea ca observatorul să fie și membru al uneia din comisiile AJF. Voința Bezdead nu-i agreează ca observatori pe domnii Vremăroiu și Irimescu. Lista arbitrilor recuzați îi cuprinde pe Ion Oncescu, Gheorghe Ciobanu, Adrian Ioniță”, a anunțat directorul tehnic al formației din Onoare, Romulus Vlad

COSTIN MIHAI


 

După ce a completat prin practici dubioase seriile de la Liga a V-a cu echipe din eșalonul inferior sau nou înființate, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița nu prea mai are formații pentru Liga a VI-a. De unde și anunțul postat pe site-ul propriul, prin care transmite că debutul de campionat la Promoție nu va mai începe duminică, 28 august, ci pe 4 septembrie. În speranța că între timp se vor mai înscrie echipe, componența seriilor și programul jocurilor vor fi publicate la sfârșitul lunii.

Observatori netestați, dar delegați la meciuri

La fel ca anii trecuți, așteptam ca CJA Dâmbovița să anunțe arbitrii județeni care au trecut testele fizice și teoretice, dar și pe cei care le-au picat. Sau cel puțin să publice lista celor admiși. Din informațiile noastre, sunt destui arbitri care nu au ieșit cum trebuie la testări sau care nici măcar nu s-au prezentat la ele. Altfel, dintre observatorii delegați la prima etapă de Liga a IV-a, aproape toți sunt agreații președintelui AJF Dâmbovița, Tudor Emil, pierzând teren important observatorii care provin din rândurile Comisiei Județene de Arbitri. I-am notat în ultima categorie doar pe Cristi Grigorașcu și Ciprian Popa, numai că și primul este perceput ca un apropiat al lui Tudor. Au mai primit observări la debutul Ligii a IV-a, Gigi Ionescu, Gigi Iordache, Vasile Stroe, Gică Stoica, Tinel Aldea și Florin Tuiu. Trist este că a început un nou sezon competițional la județ, iar observatorii tot nu au fost evaluați printr-o testare obligatorie.

Comentariile lui Romulus Vlad

Am selectat și câteva comentarii de interes oferite pe site-ul ziarului de directorul tehnic al formației Voința Bezdead (Onoare), Romulus Vlad. „Ai picat, joci în liga imediat inferioară – Bradul Moroeni. Nu mai ai susținere financiară și te retragi, începi de jos, de la Liga a VI-a, vezi cazul Odobești. Dacă ai vândut vreodată locul, pierzi posibilitatea promovării. În acest fel, membrii Comitetului Executiv nu ar mai fi subiect de presă... Nu știu dacă este corect sau nu, dar nu agreez ideea ca observatorul să fie și membru al uneia din comisiile AJF (CCD, Apel, CDA, CJA). În afara acestora, Voința Bezdead nu-i agreează ca observatori pe domnii Vremăroiu și Irimescu. Lista arbitrilor recuzați îi cuprinde pe Ion Oncescu, Gheorghe Ciobanu, Adrian Ioniță. Dorim brigăzi complete în primul rând și, dacă e posibil, din categorii superioare”.