26.05.2019 19:25

Rovana Plumb: "Am votat pentru o Românie puternică și respectată în Uniunea Europeană"

Rovana Plumb:
Galerie foto

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Rovana Plumb, a mers la vot alături de primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Daniel Stan și de coordonatorul de campanie al PSD Dâmbovița, Andrei Plumb. Aceștia au votat la Târgoviște, la orele 18.30, la Secția 53, de la Colegiul „Constantin Cantacuzino”.

După exprimarea votului, au oferit presei următoarele scurte declarații:

 

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Rovana Plumb, a declarat:

„Am votat pentru o Românie puternică și respectată în Uniunea Europeană. Am votat pentru stabilitate, pentru construcție, pentru dezvoltare, am votat o echipă care va reprezenta cel mai bine interesele României în Uniunea Europeană. Vreau pe această cale să le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru munca pe care o fac zi de zi, pentru dezvoltarea județului nostru, pentru dezvoltarea României și contribuția pe care o au în felul acesta la consolidarea proiectului european. Drumul european al României este ireversibil și România prin realizările de până acum va contribui din plin la consolidarea proiectului european”.

Rep.: Cum comentați validarea referendumului?

Rovana Plumb: „Nu comentez”.

Rep.: Dar prezența mare la vot?

Rovana Plumb: „Este foarte bine că oamenii vin la vot. Asta înseamnă că au un cuvânt de spus și este pentru prima oară, de când se organizează alegeri pentru Parlamentul European în țara noastră, când avem o prezență atât de mare”.

 

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a declarat:

„Am votat pentru o Românie care să fie reprezentată cu demnitate în Europa, am votat pentru continuarea investițiilor în municipiul Târgoviște, am votat pentru continuarea dezvoltării municipiului Târgoviște și mai ales, am votat pentru viitorul copilului meu.  Cred că am făcut o alegere foarte bună și sunt convins că în Parlamentul European vor ajunge oameni, care atunci când va fi vorba de România vor ști să aibă coloană vertebrală și să reprezinte cu demnitate interesele poporului român, pentru că despre asta este vorba în principal, dincolo de orice alte interpretări, cred că lucrul acesta este cel mai important”.