25.07.2022 00:20

Românii, un popor... fără țară

Românii, un popor... fără țară
Galerie foto

Nu este zi de la bunul Dumnezeu ca țara asta a românilor să nu fie părăsită de numeroși locuitori, și de tineri, mai ales, și de vârstnici care, cei mai mulți, nu mai privesc înapoi. Fug ca de ciumă. Și, cum am mai tras semnalul de alarmă și altădată, România se pustiește.

Cine este de vină? Nu mai este nicio îndoială, „clasa politică” și guvernările pe care le furnizează. Iar toate au trădat și trădează poporul român. Această „clasă politică” și guvernările, și – pentru că nu pot fi absolviți în niciun chip – președinții republicii care s-au făcut complici la prăbușirea în dezastru a României, ar trebui acuzați de înaltă trădare a poporului român. Dar cine s-o facă? De bună seamă, poporul român.

Iată ce se întâmplă acum în Sri Lanka. Poporul unei țări eșuate, în faliment, cu o clasă politică coruptă până-n măduva oaselor, și care i-a cancerizat viața economică și socială, n-a mai suportat să fie furat și înfometat și a declanșat „revoluția săracilor”, luând cu asalt „palatul puterii” și dându-i foc. A se lua aminte la București! Furată, mai rău, tâlhărită, vândută ca la bâlci, România se pare că nici în service nu mai poate fi dreasă, iar românii s-au trezit că au rămas fără țară și tocmai de aceea își caută țară în... altă țară!

Și iată o știre din sursa Institutului Național de Statistică: pensionarii au depășit îngrijorător numărul tinerilor. Și, într-o sumbră perspectivă, cum populația activă este pe cale de dispariție prin „fuga” acestei populații aiurea în lume, țara fiind criminal/premeditat dezindustrializată printr-o privatizare aberantă, iar rata natalității este catastrofică, nu numai că nu va mai fi cine să plătească pensiile, dar nici pensionarii nu vor mai fi pe pământul – nici ăsta nu ne mai aparține – României / Românabsurdistanului, ei ieșind din sistem, nu-i așa, „pe cale naturală”.

Iată, „revoluția săracilor” cuprinde stat după stat, războaiele declanșate de niște criminali bezmetici (vezi situația din Ucraina) aruncă lumea în abis și te aștepți ca și românii să mai pună de-o răzmeriță. Însă mai au o țară pentru care să-și pună pielea la bătaie? Și care români?

 

 

George Coandă