04.06.2020 00:10

Roberto Ziduri vrea baraj cu Gloria Cornești

Roberto Ziduri vrea baraj cu Gloria Cornești
Galerie foto

❚ S-au vehiculat mai multe variante pentru stabilirea echipei care ne va reprezenta la barajul de promovare în Liga a III-a. Fie să se stabilească ierarhia finală după clasamentul actual, fie după cel de la finalul sezonului sau un mini turneu între primele trei clasate ❚ La nivelul Ligii a III-a, acolo unde a fost înghețată stagiunea, au promovat echipele care aveau mai mult de 3 puncte distanță de principala urmăritoare, iar acolo unde acest criteriu nu a fost îndeplinit, se va disputa un baraj între primele două formații din clasament ❚ „În cazul în care se va lua o hotărâre de către Comitetul de Urgență sau Comitetul Executiv, alta decât disputarea unui baraj între primele două locuri, nu contează dacă va fi tur-retur sau un singur meci, Roberto Ziduri nu va participa”, a a spus Armand Mihălăchioiu ❚ „Suntem pregătiți din punct de vedere financiar pentru a susține un sezon la nivelul Ligii a III-a”, a mai transmis directorul general de la Roberto Ziduri

 

COSMIN SAVA

 


 

AJF Dâmbovița trebuie să stabilească cât mai rapid modul în care se va încheia stagiunea 2019- 2020, un sezon în care la nivelul Ligii a IV-a luptau trei echipe pentru prezența la barajul de promovare în eșalonul trei. După o singură etapă disputată din retur, Roberto Ziduri se află pe primul loc, cu 51 de puncte, unul mai mult decât Gloria Cornești și la patru lungimi distanță de Recolta Gura Șuții, formația care ocupă ultima treaptă a podiumului. S-au vehiculat mai multe variante pentru stabilirea echipei care ne va reprezenta la barajul de promovare în Liga a III-a. Fie să se stabilească ierarhia finală după clasamentul actual, fie după cel de la finalul sezonului sau un mini turneu între primele trei clasate. La nivelul Ligii a III-a, acolo unde a fost înghețată stagiunea, au promovat echipele care aveau mai mult de 3 puncte distanță de principala urmăritoare, iar acolo unde acest criteriu nu a fost îndeplinit, se va disputa un baraj între primele două formații din clasament.

,,Roberto Ziduri nu va participa la acea mascaradă”

Varianta aplicată la nivelul Ligii a III-a ar fi acceptată și de Roberto Ziduri, liderul la zi din Liga a IV-a dâmbovițeană, lucru transmis prin vocea directorului general Armand Mihălăchioiu. Orice altă decizie va fi contestată de clubul Roberto Ziduri. „Prin intermediul vostru, al presei, ne strigăm și noi nemulțumirile, pentru că la nivel de asociație nimeni nu ne ascultă. Așadar, în cazul în care se va lua o hotărâre de către Comitetul de Urgență sau Comitetul Executiv, alta decât disputarea unui baraj între primele două locuri, nu contează dacă va fi tur-retur sau un singur meci, Roberto Ziduri nu va participa la acea mascaradă și vom ataca decizia respectivă la forurile competente. Normal este așa cum am mai spus-o, să decidă echipele participante în campionatul Ligii a IV-a. Dacă majoritatea acestor echipe hotărăsc să se dispute un baraj în 3, 4 sau 14 echipe, ne vom supune. Altfel, v-am spus care va fi reacția noastră”.

„Suntem pregătiți pentru Liga a III-a”

„Nu există modificări în lotul de jucători, nu s-au putut face transferuri. Jucătorii au început pregătirea individual, prin intermediul programului transmis de antrenor, cu verificarea acestora pe cât posibil. Această pregătire a început de pe data de 20 aprilie, iar din punct de vedere financiar, echipa noastră stă în continuare bine, cu mențiunea că în această pauză jucătorii nu au fost plătiți. Suntem pregătiți din punct de vedere financiar pentru a susține un sezon la nivelul Ligii a III-a”, a mai spus Mihălăchioiu, în cadrul emisiunii Sport Show, de pe Columna TV.